Teška srca ovo pišem ali nadam se da će završiti u dobrim rukama:
Volvo 460 - 1,9 td - 66kw - 1995god - registriran do 23.11.2014 - PRODAJEM
3. sam vlasnik već 7 godina i uredno održavao od sitnice do konkretnog kvara jer sam se doista vozio kao gospodin čovjek i bio mi je potreban ispravan auto radi češćih putovanja za Slavoniju. Motor uredan, potrošać 6l uvijek čak i manje otvorene vožnje, limarija uredna ( nešto malo vidljivo na zadnjim rubnjacima), pali doslovno na "sekundu" bilo +30 ili -20, ulja potroši na 10tk možda 1,5l, kilometraža ne znam sad točno ali oko 360tk (njegova 100% stvarna).
Razlog prodaje je što mi je u zadnjih 2tjedna uredno funkcionirala 5,brzina ali je iz nje izbacivao kad se pusti gas, nešto kasnije mrvicu zakrčalo kod šaltunga i radilo sve super bez izbacivanja a od jučer u istu ne mogu ubaciti. Na mjestu u leru kad prođem 1.3.5-tu prihvati ali u vožnji ne.
Od 1. do 4. brzine sve odlično kao u putar za po gradu i više nego zadovoljavajuće. Želja mi je prepustit ga nekom tko će u ovim hladnim danima naći vremena da rješi problem i kasnije uživati jer ja obziroma na ne zasposlenost i silom drugih neprilika mogućnosti i izbora više nemam.
ETO UKOLIKO IMA ZAINTERESIRANIH broj mobitela +385915512438 - Velika Gorica
Cijenu,slike i točnu kilometražu nisam pripremio jer sam jedva i ovo odlučio napisati ali svakako su dostupne, ali od sutra kad se prespava, kažu čovjek bude pametniji