Citat:
Citat:
Sto se tice Volva V70 imao sam jedan sluzbeni sa 2.5 benzinskim motorom i pogonom na sva 4 (AWD,top paket opreme), a prije neka 3 mjeseca sam imao novi S60 sa D3 (mislim 170 KS,Bussines paket ili sl) motorom na 5 dana.
Navedena vozila kao i V50 su mozda dimenzijama u klasi nekog Golfa, Astre ili Focusa ,ali samo dimenzijama i tu se prica zavrsava jer kvaliteta izrade i vrsta koristenih materijala je daleko iznad kvalitete ranije navedenih,i naravno Volvo je daleko udobniji ...
LP
V70 sigurno nije rang Astre, Golfa ili Focusa

Za V50 se slazem da ima odlican dizajn interijera, cak je i izrada sasvim ok, no kvaliteta koristenih materijala nije bas neki vrhunac. Niti udobnost mi nije bas prvo sto mi pada na pamet kod spomena V50, no opet... naviknuto mi dupe na S80 hehe. No, autek je okretan, pravi gradski

V50 jeste zvanicno u kalsi Astri,Golfa ili Fokusa samo po dimenzijama...ali sto se tice unutrasnjosti za klasu visi...
Hehe, Iz perspektive S80...tesko da ces naci bilo koji model koji je udobniji (BTW, S80 i Ford Mondeo dele istu platforimu i preko 60% upravljackih skolpova) tako da konstatacija da V50 nije bas najudobniji je kompliment!

S60 i V70 su udobniji definitivno, a posebno S80...ali nisu za grad, za kratke relacije, za sto puta dnevno parkirs, brzo udjes, izadjes itd....Sam izlazak iz auta kod S60,V70,S80 je tezi jer si ko zavaljen u koznu garnituru...ali zato za duge relacije je sjano:) Naci neku sredinu je prava umetnost...