Citat:
Ministar, bez obzira kolko konja ima auto je vrh vrhova..onaj sa 180ks ima više momenta na nižim okretajima pa je vozniji, a krajnja brzina mu je mrvicu manja..oba idu prek 200km/h pa ti to dođe na isto..eto moj još izvuče svih 210km/h kolko mu stoji u papirima..
čovjek ti je reko da je auto u super stanju..ima plin..idi vidi i ak je sve kak veli kupuj..ince bu ti ga Bela maznul pred nosom..

Ak te još kaj zanima pitaj..
Ma sve je meni jasno. Bela ima vjerojatno dvije prednosti, ima keš i vjerojatno zna kaj i kako treba s autom.
Ja s druge strane financijski potonul od kad mi je žena bez posla ostala. A kako nisam mogao naći jeftin Volvo iz svojih snova (klasiku u geometriji idealnog kvadra) tražio sam prometalo za prebrodit zimu i tako preko svojeg servisera došao do Corse (očuvana,regana 1 g, nove gume) koja je stvarno odlična alternativa ZET-u.
Inače, čuo sam se s vlasnikom i krajem tjedna ću ići pogledati auto. Volvać stoji u nekom dvorištu, odjavljen mjesecima, a od servisa vjerojatno treba obnovu plinske instalacije, nove gume i redovno održavanje. Na sve treba dodati prijavu, regu i sl. Zamjene mu ne igraju.
U svakom slučaju nakon što auto pogledam išao bi u prodaju svog, uzeo bi onda S90 i pohranio ga u garažu na par mjeseci do financijske konsolidacije.