Citat:
Kajgot. Moj V70 ode ovaj tjedan za 3800e, a daleko je od krsa. Kolega je prosli tjedan isao u sisak pogledat s80 2.0T:
http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-s80-2 ... as-8888476" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba rijesiti ABS (vjerojatno prelemiti kontakte), i check engine je upaljen (iako motor mirno radi i fino ide). Znaci, parsto eura troska povrh nabavne cijene (2600e sigurno nije fixno). Kaze da je auto inace utegnut i jako ocuvan, nove kocnice, sredjen ovjes. Jedino sto nije registriran. Po meni 12 godina star volvo nema sta kostat preko 4000e (osim nekog Ra ili zbilja ocuvanog i utegnutog primjerka).
Gle...za tvog ne znam, ali ovaj S80 2.T je sigurno bio neki krš. Pazi, auto se nije vozio, stajao je 5 godina. To sigurno nije dobro.

A prodaje ga auto kuća. Ja osobno od auto kuće vozilo ne bih kupio ama bas nikada. NIKADA. Mozda od njemacke auto kuce, ali od ovih nasih, nikada.
Osim toga auto nije registiran i kao sto si naveo ima neke probleme s ABS-om, sumnjiv motor.
Dodajmo tome i ugradnju plina koja se inicijalno trazila za turbo benzinca, evo te na 5.000 eura. 5.000 eurica za auto koji prodaje auto kuca, ej.
Po meni je bolje dodati 500-1000 eura i kupiti auto od covjeka s imenom i prezimenom. Auto o kome se zna nesto. Koji se vozio i servisirao, a ne stajao 5 godina.
Super mi je kad pricamo u stilu "kad je niska cijena, onda je sigurno krs". To ne znamo ni ti ni ja, al znam da ni tebi ni meni niska cijena nije u interesu
Prijatelj koji ga je isao pogledat vec godina godina radi u fusu automehaniku, i ako on kaze da je auto bolji nego sto je bio moj bivsi T6 (veli da se nije vozio u drugom, pa ga zato spominjem), nemam razloga sumnjat. Valjda ti imas razloge zasto ne zelis kupit od auto kuce, ali to u ovoj prici nije uopce bitno.