Citat:
Dečki, kaj se dogodilo sa fotkama sa meeta 10.3. i cijelom rubrikom? Tko je to ukinuo i zašto?
Nista, fotke su na CD-u, cekam priliku da ih urucim prezidenteu ili nekom od moderatora, veceras ih par ide na forum. Za rubriku su ti vec odgovorili.
Citat:
Inače, kaj sad fitiljite sa nekakvim silnim podjelama na ove i one članove? Ako je forum na internetu i ako je besplatan, onda u čemu je problem? Mislim da broj postova ne bi trebao biti kriterij za "otključavanje" nekih sadržaja. Podsjećam da je sukladno Zakonu o udrugama i Zakonu o športu udruživanje dobrovoljno i slobodno, tako da se uvijek toga sjetite.
Forum jest besplatan, ali to je forum Volvo kluba Hrvatska. Doticni klub ima na svom forumu pravo imati zonu koju mogu vidjeti samo njegovi clanovi. Koji su tamo sa imenom i prezimenom, svojim autom, registracijskom oznakom, adresom, brojem telefona. Nitko nikome ne brani da se uclani, s time dobiva prava ali i obaveze.
Slazem se da broj postova nije nikakav kriterij otkljucavanja (osim mozda za kolicinu slobodnog vremena), i nadam se da nece niti biti.
Citat:
Isto tako, članstvo (čitaj 50,00 kuna i dolazak na meeting) ne bi smjelo biti paravan na forumu za neke možebitne nezakonite radnje-ak je to tuning, ne znam.
Nema nikakvog paravana, to su osobni projekti svakog vlasnika auta ponaosob. Tako da i svaki pojedini tuner odgovara sam za svoje moguse opasne/ilegalne radnje. Osobno se isto nadam da ce se clanarina koristiti za hosting, djelatnosti kluba (marketinske, dobrotvorne, sportske...) kao i za organizaciju druzenja. Nadam se da je jasno da 50 clanova (a toliko ih jos nema) po 50 kuna daje (samo) 2500 kuna, sto i nisu neki novci.
Citat:
Ne znam do kuda se zbilja smije ići s tim tuningom, ali sudeći po nabrijanim MadMax monstrumima sa samoubojicama za volanom koje svakodnevno viđam po kvartu, policija više ne obraća pažnju na njih kao prije (kao niti na velike crne aute bez registarskih pločica). Ali zato mene uredno globe za "krivo prestrojavanje", samo zato što sam skrenuo kod pumpe u Dubravi preko žute trake, 2 metra prije nego što sam trebao.
To je malo druga tema, nek idu do kud hoce, sami odgovaraju za to. Ovo nije VW ili Opel klub, nisam vidio nikog mladog/nadobudnog, osim mozda Grimreapera.
Citat:
Eto toliko od mene, pozdrav
I tebi isto. 8)