Sada je: pon lip 23, 2025 11:42 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub tra 06, 2013 2:54 pm 
..
..

Vozi: v40t4+lpg, 2001
Citat:
Ako je zvuk čudan a nema veze s ovjesom (najčešće stabilizator, njegove gumice i poluge), provjeri ispuh. Meni još davno (iako imam 1.9 DI) kod sličnog čudnog zvuka došli smo do toga (mislim došao je majstor u auspuh servisu) da zvuk dolazi od fleksibilnog dijela cijevi (onaj žičani element naprijed) ta nakon ugradnje dodatnog nosača auspuha (dva tondina za postavit gumeni nosač auspuha) je sve riješeno. Auspuh ni prije nikad nije previše plesao i dodirivao karoseriju ali je priozvodio zvuk... Čudno ali istinito.

nemam pojma kako da to utvrdim s obzirom da se javlja samo pri vožnji kao na snimci. kad mrdam motor, auspuh itd... ništa ne lupa o ništa.

@herceg-beg dva nosača (prednji i zadnji) na skiji su promijenjeni. nisam siguran da je na skiji neki nosač mjenjača? hm...

Vrh

PostPostano: čet tra 11, 2013 7:19 pm 

ta dva što si prominija u katalogu se vode kao nosači mjenjača i ima još jedan ispod akumulatora,a samo je jedan onaj kraj zubčastog remena,nosač motora.

Vrh

PostPostano: sub lip 01, 2013 8:45 pm 

Vozi: V40 1.9 TD
kako se manifestira ,osjeti da je nosač loš ili je totalno gotov?
npr. kad se stisne gas i auto povuce,osjeti se neki trzaj,posebno kod šaltanja u višu pri nižim okretajim
kvačilo lovi na sredini i ne proklizava

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: