Najvjerojatnije i jesu svjecice, jer bas nakon sto sam dogovorio termin u auto kuci Biskup, cuo sam se sa prijateljem i tako u razgovoru mu rekao kakvih problema imam sa autom, pa mi je predlozio da odem do njegovog brata u servis, jer decki imaju dijagnostiku za Volvo i da su vec radili sa Volvom. Nakon posla sam navratio, i odmah cim je majstor pogledao prvu svjecicu, rekao mi da je pod hitno moram mjenjati, a da su kablovi najvjerojatnije ok. Svjecica je stvarno izgorena, i sve govori da nisu mjenjane duze vrijeme. Na zalost, servisna knjizica je popunjavana dok je auto bio u Italiji, odakle je uvezen, ali poslije toga ne znam sto se radilo na njemu. Pogrijesio sam sto nisam odmah nakon kupovine sve pregledao i odmah sredio, nego sam samo dio toga napravio (filtere i neke sitnice), i rjesio samo kriticne stvari (nosac motora). S vremenom su se nakupile dodatne obaveze i problemi, tako da je zelja oko kompletnog servisa stavljena u stranu. Jos jednom se potvrdilo da je bolje sprijeciti nego lijeciti, ali ipak se nadam da ovo "lijecenje" nece biti preskupo. Uglavnom, majstor je preporucio platinaste svjecice koje su i do sada bile u motoru, DENSO ili NGK (oba proizvodjaca su japanska), a na trenutnima pise "Volvo", tako da ne znam tko ih je proizveo (pretpostavljam da nije Volvo). NGK su nesto jeftinije, ali kaze da su oba proizvodjaca kvalitetna. Zamolit cu vase misljenje ili preporuku nekog treceg proizvodjaca. Na kraju, sredio mi majstor svjecice ili ne, svejedno cu zapaliti za Varazdin, da napokon sredim sve ostalo.
I jos jedna stvar, skoro sam zaboravio. Osjecam se glupo, ne znam kako sam vidio masni auspuh, jer sad je normalan. Mozda sam vec poceo halucinirati od svih shokova koje sam dozivio zadnjih dana (nevezanih uz auto).
_________________ Never argue with an idiot, they only drag you down to their level and then beat you with experience.
|