Citat:
nakon 30tkm,sad ima 266000km,poceli su prvi problemi. Auto pali bez ikakvih problema,bez obzira na vanjsku temperaturu,medutim kad se ugrije na odredenom broju okretaja (oko 2500) kod dodavanja gasa auto se pocme gusiti, pada na 750 okretaja mozda i manje,zatrese se i onda primi gas ili moram nabit gas do poda da povuce. uglavnom to rijesavam tako da ugasim i upalim auto koji onda normalo radi neko vrijeme pa ponovo ga uhavti ludilo. na semaforu mi se zna dogodit da radi normalo na 750 okretaja i onda odjednom postane nemiran kao da ce se ugasit,al uspije se smirit i normalo kod kretanja se krene gusit pa ga moram gasit...uglavnom nezgodno. majstor ga spojio na dijagnostiku i pokazala na lambda sondu. stavim novu (1200kn),auto radi mirno i lijepo za poludit. nakon 3 dana opet isti problem,cim je pao snijeg:) kao da mu smeta. i dalje radi jako lijepo,medutim opet se za zagusit i bit nemiran. inace na 220000tkm je promijenjen vrijator (varijabilna remenica ili kako vec) koji se povnovo cuje. da li on moze bit problem??? ima jos jedna stvar,al takvog sam ga i kupio. kod ubrzanja,na oko 3000 okretaja promijeni zvuk,kao da auspuh proizvede vibracije,al nije jer sam promjenio i katalizator te je auspuh visestruko pregedavan i uredu je. kao da je nesto do usisa...al dobro to je manje bitno od glavnog problema,gusenja. nakona godine dana predivnog druzenja jos sam vise zaljubljen u njega:)
za ovaj zvuk "auspuha" pogledaj nosače motora.