Jest da je off topic al ajde...
Za dijelove se snalazim tako sto mi kolega ima s40 havarisanog-komada 2, a uglavnom ima i dijelova od drugih proizvodjaca koji odgovaraju, pa ako nema nista od ovih varijanti obracam se u F auto - kod fisa otvoren volvov servis, a tek onda Gagi.
Razlog tome sto je za bar 30% skuplji od ovih varijanti, a osim toga uvjek se trudi da "uglavi" nesto dodatno sa pricom kad ode ovo ide ti i ovo odmah sto blago receno nema veze.... Osim toga zadnji put kad sam ga kontaktirao trebao mi je neki dihtung koji u F-autu odnosno ovlastenom kosta 17 KM, dok je kod Gagija bilo moguce kupiti samo komplet svih dihtunga koji kosta 300 KM po cijeni koju on daje sa popustom majstorima. I bas kad sam mu rekao da mi otpakuje taj komplet i izvadi samo taj dihtung koji cu mu ja vratiti kroz 7 dana (toliko treba vremena da stigne u F-autu) odjednom on ide sa pricom da mu bas sutra dolazo kupac za taj komplet i bas samo jedan ima i ne moze da ga raspakuje. E sad meni je bila frka jer sam kroz 2 dana isao na more a motor rastavljen.... Ugl. kad sam mu rekao da taj dihtung kosta 17 km u Ovlastenom servisu onda on odjednom ima sasvim slucajno jedan taj komplet ratavljen i moze da mi ga proda. U medjuvremenu majstor mi nadje lika u rosuljama koji pravi sve vrste dihtunga i odradi mi isti za neku sicu....
Al sam se raspisao
Tako da zakljucak zasto je Gagi zadnja varijanta da se naslutiti iz prethodnog teksta...
Mozda kao majstor je ok, ali kao covjek