Sava Eskimo s3, u dim. 205/55/16 (koju sam isto imao u vidu), izađe 696 kuna "na kotaču". Nije loša cijena, no, iskreno, zbog težine samog automobila i pročitanih primjedbi kako na mokrom kolniku i nije baš dobra, od nje sam odustao i odlučio uzeti neku iz premium klase. Imao sam s3 nekada, na Xsari, i opći dojam mi je bio dobar (n snijegu je fantastična), ali, što se tiče ovog na mokrom kolniku, nažalost, moram se složiti sa negativnim primjedbama, jer me je skoro skupo koštalo jednom prilikom... E sad, odluku između Michelina i Good Yeara nekako moram donijeti, iako su obje ocjenjene najbolje u ovogodišnjem ADAC-ovom testiranju, u našoj dimenziji. Tomo, i ja nekako naginjem Michelinu, kažu da je malo trajnija od konkurencije, dok je GY, na primjer, nešto bolja po mokrom kolniku, no vjerujem da su u pitanju samo nijanse... nOp, ne znam što da ti kažem, jeftinije od Save eskimo s3, a da iole valja, nisam uspio naći nigdje... Ukoliko se odlučiš za nju, sa snijegom nećeš imati problema, to je sigurno, no na mokrom možda ipak malo više pripazi što se tiče jačih ulaženja u zavoje ili držanja razmaka, dobronamjerni savjet. dgovoricin, i ja bih baš tu uzeo, ali u tome i je dilema

Koju god da uzmem, vjerojatno neću pogriješiti, samo KOJU???