Citat:
Citat:
Citat:
Ako si spreman iskesit 8 k eura np
Za 2 komada V70 2.0 10v?
Ma tipa sam upoznao slučajno i vidio njegov auto
Ko da je jučer iz Risa izašao a što se tiče prodaje, neprodaje se auto al kaže ako mu netko stavi 8k eura na stol da bi MOŽDA razmislio o prodaji
Uzeo si mi odgovor iz usta - auto nije za prodaju i da mu sad donesem 8000€ čovjek bi rekao da ne prodaje. i opet se vraćamo na stvarnu fer cijenu koja očito nije 8000€. a ipak takvih auta ima još i vlasnici se vrlo rijetko odlučuju za prodaju , a kad se već odluče prodaju ga unutar obitelji, susjedu ili prijateljima tako da auto i ne dođe do njuškala. tko takav auto prodaje preko njuškala ili s njim nešto ne štima ili sa autom. najčešće je obadvoje.
imam i sam astru g - dtl kojoj sam prvi vlasnik i koju sam kupio sam osobno u njemačkoj i koja sad ima 310.000 km a motor nije diran niti se iz auspuha može dobiti crni dim (auto je diesel). unjutrašnjost je potpuno cijela, zicevi bez presvlaka i auto miriši po njegovanom autu. jedini u obitelji (toyota avensis i opel vectra)pali na -30 iz prve. da ga sad prodajem jedva bi dobio 15 000 kn. i naravno da ga neću prodati šverceru sa jakuševca - rađe ga dam susjedu za 2 vreće krumpira i 50 l domačeg vina.