Citat:
Još uvijek sam u potrazi..
jel itko zna išta o ovom autu?
http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-s60-2 ... as-4150774 cijena mi se čini jako dobra..
naravno jos bi mu trebal ostaviti i plin..

išao sam vidjeti auto i onako na prvu ne izgleda loše..auto je prešao 148 000, zadnji servis je na 142 000. Malo je čudno jer zadnji servis nije unesen u servisnu knjižicu, a na naljepnici ispod habue piše da je obavljen 2011, što znači da auto u zadnjih godinu nije ni vožen.. sad da li postoji mogučnost da su km skidani to ne znam, ali nije isključeno.. navodno je auto vraćen s leasinga jer je uziman novi..
Ima par nedostataka:
-desni far je puknut i krpan - znači pitanje je da li već ulazi voda ili će tek ulaziti, što znači da je to još višestotina E na cijenu..
-ima udubljenje na tapecirungu od vrata koje je najvjerojatnije nastalo jer je netko ko sivonja lupao vratima dok je ono kopča od pojasa nije potegla gore

]
-ispod vozača ima poderan tepih, i lik tvrdi da je to od pete
-ono što mi je možda i najviše upalo u oko jest da je tapecirung ispod šajbe (s strana uz šajbu) ne prijanja onako fino, njegovo objašnjenje da je to radi sunca. Iako mi nije jasno jer to je 5 god star auto.. pa jel mi netko može reći jel to normalno? koliko sam vidio na oznaci šajba nije mjenjana
sad vjerojatno da se sve ovo sanira trebalo bi još 1000 + E.
Motor mi se čini ok, nije bio pran i na njemu nema nikakvih mrlja.. naravno da ako se odlučim još ću ga odvesti kod mehaničara da pregleda ostale stvari..