Sada je: čet svi 01, 2025 2:44 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 06g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri ruj 19, 2012 10:35 am 

Vozi: s40 2,0 2008
Dragi ljubitelj volvica,

trebam vaš savijet. Već duže vrijeme želim kupiti volva s obzirom da su ti auti dugo u mojoj obitelji i naletio sam na jednog s40 2.0 (107kw) iz 2008 s momenutm paketom opreme + park senzori. Auto ima 65.000km i covjek me trazi 11.000€. S obzirom da ne znam previše o ovoj mašini, a i nakon par mjeseci gledanja nisam siguran kolika je realna cijena pa bih vas zamolio za pomoć. Ima li taj motor/auto kakvih dječijih bolesti i na što treba obratiti pozornost prilikom kupnje, i na kraju, ukoliko je sve ok s autom, isplati li se uzeti ga za te novce?

Unaprijed se zahvaljujem.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: pet ruj 28, 2012 8:41 am 
član VKH
član VKH

Po meni je cijena previsoka, mislim da 10.000 eura ne bi smio više koštati. Auto je sigurno ok ,ipak ima samo 65000 km.
To je koliko kužim po godini ,redizajn model, tako da dječjih bolesti ne bi trebalo biti. Motor je inače Mazdin MZR serije, nisam čuo da ima nekih velikih problema s njim. Čitao sam po portalima da su ugradili taj motor umjesto 2.4 petcilindraša da smanje potrošnju. E sad ovjes, ja sam mijenjao na 150.000 km selen blokove i prednje amortizere.
Kad bih kupovao opet S40 ipak bih tražio nešto s 5 cilindara ispod haube :)
Ako se još čega sjetim napisati ću.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: