Citat:
Kaj kaj bu s njim, i njega bu držal raskopanog na dvorištu par mjeseci, a onda se bu susjeda pak smilovala i dala ga dečkima iz Kozari Boka za 200 kuuunof

.
I sam znaš lega koliko košta nešto konkretno oko tuninga i samih tutača,moja želja je provesti taj projekt ali
kak treba,polakirat,pošrafit,reparirat i obnoviti jer se ne želim blamirat sa autom koji bi ""Predstavljao VKH""
a lagani truleks ili da frcaju djelovi
Citat:
Ček', to bi ona 850-ka neka?
Znam da je bila neka preluda priča...podsjeti me neko?

Sorry kaj kasnim al priča ukratko ide:850-tka koja se trebala slagati kao promo vozilo za VKH je bila na klocnama
u mom dvorištu.
Čak sam napalil u tim trenutcima Nenada i Luku da fakat nekaj složimo,jedan dan ti se ja vračam iz grada kad suseda maše
sa 200kn i zaustavlja me 50-tak metara prije dvorišta,sused,sused dečki su otavili peneze kak ste se dogovorili,ja reko
koji dečki kakvi penezi,veli ona pa za auto,oni su ga natovarili i prešli,reko kam su ga natovarili,veli ona na kamionček
i prešli.
Ja zbunjen ko šlapa,prva,gas,dvorište a kad ostale samo 4 hrastove klocne,čak su i neko smeče pokupili
I tak da još uvijek imam želju a sad i ponovno školjku za delat al to neide prek noči i ipak treba i vremena i para.
Lega mi je našo 3.0 šestaka sa instalacijom al sad kak sam uzel od Bele plavca,ugradil plin+rega i atest,morat
če labud malo pričekat