GDI NEMOJ !
dakle ja sam imao jednog i prodao ga neki dan,tocnije zamjenio za T4
taj GDI stvarno fino ide za svoju konjazu,jako malo trosi,cak samo oko litar vise od nekog TDI-a tih godina,meni na more otvoren apotrosnja 6l s klimom je bila,bez klime sam ga spustao na 5.5l i to se opet nisam vukao po putu,al to je jedina prednost tog motora,odrzavanje je preskupo,preosjetljiv na gorivo i na ulje,ja sam samo na jednoj pumpi sipao gdje je fino radio,ostalo gdje god da naspem trza,pa cak i na INI ! ulje sam samo jednom nasuo castrol koje nije kupljeno u ovlastenom i odmah su mi prolupali podizaci ventila,on je i dalje isto vukao i malo trosio,ali je radio kao mercedes w123,a tih podizaca nema nigdje,cak ni u ovlastenom,moraju se naruciti i kostaju vrtoglavih 55€ po komadu,zamjenskih nema,na otpadu ih nema,od svih mogucih kinetickih zglobova u cijeloj BiH ja sam imao bas taj 1 koji nema nitko niti ga moze poruciti osim ovlasteni servis zajedno sa poluosovinom koji kosta 400€,znaci ni dijelovi ti nisu isti,mjenjac nikako,most ti nije isti jer je drugaciji prihvat mjenjaca,ma sve skoro,ja ga jos uveo iz njemacke prosle godine i na kraju me izasao oko 6000€ bez ovih davanja sto sam naveo,popusio pravo,auto ko auto je extra,al od tog motora bijezi
inace sada vozim T4,auto radi vrhunski,ide kao lud,jedino sto trosi vise,al vjeruj isplati se,ovi obicni 1.8 kazu da trose kao sto leonardo rece,a ako imas 4 ljudi u autu falit ce ti snage,pogotovo ako upalis klimu,znam po svom,a isao je osjetno bolje nego taj obicni 1.8,dok s ovim nemam muke,s ljudima i bez njih ide jednako dobro,dijelova ima dosta,ugradis plin i miran si
ovaj iz oglasa ti nije GDI nego obicni 1.8,GDI ima 1834 cm3 i 90 odnosno 92kw
ako ti je to dosta snage auto je dobar,nisam cuo da se netko zali na ove obicne 1.8 sto se tice kvarova osim potrosnje naspram snazi auta