Evo, da i ja dam svoj obol ovoj temi, možda ti pomogne u odluci. Ja sam vlasnik S 60 (2004), 2.4 170 ks benzinca, unazad tri i pol mjeseca. Dosad, ja sam više nego oduševljen automobilom. Što se tiče mjesta u kabini, ljudi imaju različite kriterije i ukuse, a moji dojmovi po tom pitanju su odlični. Moji gabariti su 1,86 visine i sramotnih 100-tinjak kila težine, dakle, nisam baš malen, no, unatoč tome, odostraga ima sasvim dovoljno mjesta za ljude prosječne građe, a djecu pogotovo. Moja tročlana obitelj nema nikakvih problema s prostorom. Po meni, prostranost u 60-desetki uopće nije toliko veliki problem kako se ponekad naglašava, osim, naravno, u slučaju kada je netko još gabaritnija persona od mene

Ja sam svjesno išao na benzinca jer ne pravim veliku kilometražu i zato jer je u samom startu, a i što se održavanja tiče, znatno jeftiniji od dizela (valjda). Taj motor bi, kako mi je većina ljudi sa ovog foruma (a i šire), uz redovno održavanje, trebao ići do sudnjeg dana. Ti sada samo moraš vidjeti koliku ćeš kilometražu praviti i kakve performanse od automobila želiš, pa se onda odlučiti koju mašinu uzeti. Što se tiče dileme s60/s80, po onome što sam pročitao u tvojim postovima, da sam na tvom mjestu, ja bih razmišljao isključivo o s60, a o s80 bih razmišljao tek kada bude potrebe za takvim autom. Naravno, to je moje, subjektivno mišljenje, a tebi sretno sa izborom i kupnjom, kakav god bio

.