Da malo osvježimo temu
Nakon mora i prevaljenih kilometara sa dihtungom glave koji pušta i
Naravno neizostavan RAT LOOK

Lepo zgleda u koloni za trajekt a mogu reć da sam i poplašil ljude kad je detoniro na plin u koloni
Auto je trebao služiti za svaki dan i normalnu vožnjicu ali i kao projekt show car za VKH na SR-u sa nekakvim V6 ili V8
motorom.
Nakon godišnjega i mojeg slabijeg angažmana na forumu izdogađalo se sto stvari pa tako i kupnja devetke od kolege Bele.
Kombinacija je bila:izvaditi i zreparirat motor
Učinjeno i gadno sam zagrizo uredit taj motor i prednji koš auta limarijski ALI došli su TKOOOO
NENAD & LUKA
Veli Nenad pa kaj nebi Turbaka složili ima jedan kod mene
Luka:Daaaa turbaka si složi znam da te pere nostalgija za T5-com
Marty:
Tak mi zabrijemo na turbaka i odluka je pala,napravljen i HomeMade nosač za reparaturu motora taj vikend
To je trajalo cjeli jedan dan do ponedijeljka kada sam primio poziv od lege Bele,čuj stari auto je opet Free za prodaju
a radilo se o 940 Turbać od tjedna prije ali je auto prodan,Ima Boga--Vratio se ili ti nije ni otišo.
Naravno da sam si moral razmislit

5sec

reko Bela dolazim preksutra i nikak da dočekam taj dan.
940 2.0 Turbo,oprema standard sa svim bajama i hajvančičima,sve dela ide woooosh,M90 getriba pa ide gore čak
i T5
Došel sam s kolegom s posla koji je Belin sused i tak smo se malo podružili u podrumu
HVALA BELA NA GOSTOPRIMSTVU
Tak da je sad opcija otvorena za sve igre i predigre,plavac za vožnjicu i uljepšavanje a bjelko za SR
Akcija,Reakcija i Rekreacija
Naslov teme če se promjeniti u Projekt två kuber-(dvije kocke)
LP Marty