Sada je: sub svi 03, 2025 1:06 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet vel 02, 2012 10:51 pm 

Vozi: S 60 D5 2002
Da li je netko imao sličnih problema?
Primjetoi sam neki dan da mi se ventilator hladnjaka sam od sebe pali, auto ugašen cijeli dan, kluč ni primirisao bravicu. Večeras iskopčam hladnjak, auto dođe do 80 C, stanem, u leru radi, temperatura se vrati na cca 65 C.
Ideje što bi moglo biti? :cry:

Vrh

PostPostano: sub tra 28, 2012 10:07 pm 

Da ne otvaram novu temu, meni se do sada na S80 dešavalo da ventilator radi nakon gašenja auta, ali samo nekoliko minuta i to kad je baš toplo. Međutim danas se ventilator nikako nije htio ugasiti i morao sam mu ukinuti dovod struje, ali kad sam vratio dovod opet je radio iako je motor bio skoro hladan. Radio je malo i odjednom se nešto zapušilo iz ventilatora, odnosno iz modula, koji je u tom trenutku malo i progorio i riknuo. Poslije toga sam se čak uspio odvesti do kuće, nekih 120km sam prešao auto se uopšte nije pregrijao, već je bio na radnoj temperaturi, iako je temperatura zraka bila oko 30C, ali klima ne radi.
Ima li neko iskustva sa ovim i šta mi preporučujete?

Vrh

PostPostano: pon tra 30, 2012 5:31 pm 

Vozi: S 60 D5 2002
Da ti pomognem, kupiti drugi ventilator i modul jer idu u kompletu, ja uzeo polovan za 1.000,00 kn. To ti je rješenje.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: