Na vrh

 • Volvo okrenuo novo poglavlje u svijetu samovozećih automobila

  Volvo je u tom segmentu odlučio napraviti iskorak i u maniri temeljne niti vodilje svoje tvrtke predstaviti djelovanje u slučaju da dođe do problema s takvim automobilima. Na nedavnoj konferenciji o automobilskoj industriji predsjednik Volvo grupe, Hakan Samuelsson, govorio je o budućnosti koja se nazire u autoindustriji. Tom prilikom predstavio je jedan zanimljivi koncept u kojem će Volvo biti jedini odgovorni ukoliko se dogodi kakva nesreća u kojoj će biti uključne samovozeći automobil njihove marke. Detaljnije, ukoliko jedan takav automobil kompanije Volvo skrivi nesreću, navedena će kompanija u potpunosti odgovarati za svu štetu koja je nastala.Više...

 • Pogled u budućnost

  Concept Estate pokazuje kako će izgledati i funkcionirati unutrašnjost nadolazećih Volvo modela. Najistaknutija dizajnerska značajka unutrašnjosti je jednostavnost koja koristi ekskluzivne materijale i najnoviju tehnologiju, uz autentično majstorstvo izrade i savršene omjere. Tradicionalni raspon kontrola i gumbova zamijenjen je jednim panelom s ekranom osjetljivim na dodir na središnjoj konzoli. Taj ekran podjeća na tablet te time uvodi unutrašnjost Volvo modela u 21. stoljeće..

 • Novo lice Volva

  Nakon cjelogodišnjeg iščekivanja, prvi nacrti novoga voditelja dizajna Thomasa Ingenlatha otkrivaju odvažan novi smjer u oblikovanju Volvo automobila. Concept Coupe spaja suvremeni skandinavski stil života s prepozatljivim dizajnerskim elementima Volva iz razdoblja 1960-ih. Rezultat toga je sportski automobil namijenjen samouvjerenom gospodinu (ili dami) kojeg karakteriziraju odvažne proporcije, novo lice te unutrašnjost ispunjena vrhunskim majstorstvom izrade i inovativnom tehnologijom.

 • Nova sloboda Volva

  Concept Coupe je prvi iz serije od tri konceptna automobila koji, svaki na svoj način, predstavljaju novu generaciju Volvo modela, generaciju koja će započeti s posve novim Volvom XC90 u 2014. godini. To je prvi automobil izrađen na novoj podesivoj platformi SPA (Scalable Product Architecture). Ona je razvijena samo za Volvo automobile, a njezina fleksibilna SPA arhitektura oslobađa dizajnere od ograničenja koja su im nametale prethodne platforme. “Ovo je nova sloboda za Volvo”, ističe Ingenlath.

 • Stvoren za aktivni stil života

  Nakon što smo predstavili novu slobodu revolucionarnog Volvo Concept Coupea, ponosno predstavljamo Concept XC Coupe. Ovaj model drugi je u nizu od tri konceptna automobila, a nadahnut je suvremenom sportskom opremom visoke tehnologije. Radi se o profinjenom, moćnom i sigurnom automobilu stvorenom za aktivni stil života. Markantan izgled Volvo Concept XC Coupe s dvoja vrata i četiri sjedala, blisko je povezan sa svojim srodnim modelom Volvo Concept Coupeom. K tome, veći kotači od 21 inča, naglašeni lukovi blatobrana i povišena linija krova doprinose markantnijem dojmu i moćnijem, samouvjerenom izgledu.

Volvo klub Hrvatska

Elegance is the only beauty that never fades.

Naši Članovi


Članovi Volvo kluba Hrvatska za 2018

 

 

Bižić Zoran (hardtoget) S60 2.4T
Borisavljević Karlo S80 2.5T
Cenić Nenad (Devinius977) XC70 D5 (Osnivač VKH-a) 
Damjanić Davorin (dugi) 740 GL (Tajnik VKH-a)
Drnjević Saša (Hal9000f) 850 TDI
Đurić Ivan V70
Govorčin Damir Pavao (Dgovorcin) V70R
Hanževački Robert S60 2.4
Horvatin Branimir (Branimir) S60 T5 
Hržić Vanja (v70)
Karadža Bernard (berni) 244 D6 , V40
Koljan Vanja C30
Kovačić Krunoslav (Špica)
Krušec Zdravko S 70
Kutleša Tomislav V50
Lakotić Josip (lakilucano) S60
Lazić Goran (Layo404) S60 2003g
Lazov Lazo (plinko) 850 T5 
Marković Krunoslav (kekec01) V70 2.4 20v
Marović Marko S80
Marović Petar (PetarZg) S60 D5
Martinec Ivan (Marty) 960 3.0
Matovina Nikola (Nidge) S60 2.4T
Mesic Nenad (Nenad) 850 T5 
Mihalić Kristijan (Kikir6) XC70 D5 
Mikulić Mijo
Mišević Tino (TinoST) V50 1.6D
Obradović Goran S60 2.4D
Pajić Vjeran (grimreaper) S80 T6 
Papak Milan S80 D5
Samuda Robert (biker) 850 T5