Sada je: sri tra 30, 2025 9:01 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 51 post ]  Stranica 1 2 3 4 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto pro 04, 2007 7:12 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
slika
ovo ljeto AC Rijeka-Zagreb.Nije nesto ali ipak ide i to na hebeni plin.... ide jos ali mi nisu slike uspjele. max sto sam ga ja vozio 230.. 8)

Vrh

PostPostano: uto pro 04, 2007 7:46 pm 
..
..

Nije nesto ali ipak ide i to na hebeni plin.... ide jos ali mi nisu slike uspjele. max sto sam ga ja vozio 230.. 8)

Dobro je 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto pro 04, 2007 7:52 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Ma ide super ,moj nebi toliko ni da ga bacim niz liticu :shock:
Ali ne žalim se bar ide ko grimov :twisted:

slika 8) :twisted: :wink:

Volvo for Life

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto pro 04, 2007 11:04 pm 
..
..

Moj najviše 200 ovu subotu na autoputu Milan-Rijeka neko jako talijansko gorivo(bezolovno)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto pro 04, 2007 11:22 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Ma ide super ,moj nebi toliko ni da ga bacim niz liticu :shock:
Ali ne žalim se bar ide ko grimov :twisted:

slika 8) :twisted: :wink:
Čovječe, da li ti znaš da reklamiranje duhanskih proizvoda nije legalno :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 07, 2007 1:23 pm 
član VKH
član VKH

abuse ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 10:41 am 
..
..

Pitam se di su ti presretači koje uredno financiramo iz svojih plaća i poreza.
A i di je administrator????

Kaj ćemo se uskoro hvaliti i to dokumentirati fotkama:
1. ko je uspješnije prošao na "što deblje crveno" (bez posljedica),
2. ko je uspješnije oduzeo prednost (bez posljedica),
3. ko je parkirao na invalidsko mjesto (bez posljedica)......
Kaj je slijedeće????

Nadam se da će administrator ovakve stvari sankcionirati prije nego li nečiji sinčić kojeg lupaju hormoni, nakon što vidi ovakve postove, kaže sam sebi "Mogu ja i više od toga".

Dečki ovo je Internet. Ne čitaju ovo samo Volvaši. Nikad ne znaš kad neki klinac može pročitati tvoj post, sjest u neispravnu staru kramu Fiata (bez uvrede na marku..) koju je jedva kupio od prve plaće i ubit sebe ili drugoga.
Zanima me da li će mu itko od neodgovornih forumaša doći na sprovod, i u krajnjoj liniji snositi INDIREKTNU ODGOVORNOST ZA NJEGOVU SMRT ILI INVALIDNOST?

Otvoreno na ovom mjestu otvaram raspravu po pitanju indirektnog huškanja na protuzakonite radnje.
Ma lako za zakone, dokle god se ne mogu provoditi, ali ja se vozim maksimalno 10% više od dozvoljenog i to ne tolko zbog zakona nego zato što znam da ne bi mogao reagirati na 260 da se nešto dogodi. I sa 140 km/h ponekad je vrlo škakljivo izbjeći određene situacije na autocesti. Dakle ne zbog zakona nego zbog toga što posjedujem SVIJEST o nekim stvarima, odnosno koristim mozak.

SORRY DEČKI NEMAM NIŠ PROTIV DA SE VOZITE 260 ALI VOŽNJA AUTA NE SPADA U EKSTREMNE SPORTOVE.
PLATITE SI KRUG NA GROBNIKU ILI ODITE NA STREET RACE ALI NE NA AUTO CESTU AK SAM I JA NA TOJ AUTOCESTI SA SVOJOM DJECOM U AUTU.

Administratore, moraš reagirati, i to bez protuargumenata tipa "demokracija" i "sloboda govora"!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 11:17 am 
..
..

Joja imaš pravo na tvoje razmišljanje ali ono je dosta po meni glupa jer da razmišljak kako ću nekoga pospremit u kolica ili u grob onda nikad nebi sjeo u auto.Po tvome bi trebalo zabranit svaki motosport jer naravno kad neki mulac sa bilo kojim auto vidi šumahera kako leti 300 poželi i on.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 11:52 am 
..
..

Ali niti ti niti ja NISMO Schumacheri.

Klinac gleda Schumia ili Raikonena ili Lebba na telki kak vozi LEGALNU UTRKU na LEGALNOJ TRKAĆOJ STAZI koja je predviđena isključivo za to I TO AUTOM KOJI JE PREDVIĐEN ISKLJUČIVO ZA TO, a ne na autocesti prema moru, vozeći slalom između poluispravnih kamiona, neregistriranih motora s ćelavim gumama, dedeka u Ladama kaj su nabili škrlake na glavu i niš ne vide i ne čuju, i ostalih PROSJEČNIH SUDIONIKA U PROMETU.
A o tunelima da ne govorim, koliko će još ljudi poginut u njima ISKLJUČIVO ZBOG PREVELIKE BRZINE.

Poruka je JASNA I NEDVOSMISLENA. Bavljenje sportom, odnosno bavljenje AUTOMOBILISTIČKIM SPORTOM?: DA, NA ZA TO PREDVIĐENIM TERENIMA ILITI CESTAMA I STAZAMA.

A malo o vezi između POŠTIVANJA ZAKONA i SVIJESTI:

Kak to da meni ne padne na pamet da se bavim podvodnim ribolovom recimo na rijeci Gackoj (spičit koju debelu pastrvu!!!) a ne na moru, ili da recimo odem na Sljeme i svojom prastarom Medistenkom gađam vjeverice? I da to još onda fotkam i stavljam na Internet, tak da s time nekoga fino inspiriram? Odgovor je uvijek isti: Ne samo da je sve navedeno zabranjeno raznim zakonima, nego posjedujem svijest i koristim mozak, kad ga već imam. Navedene radnje u Europama bi bile odmah za ludaru.

Kak to uopće možeš uspoređivati? Očito nisi o tome razmišljao ili si još jako mlad pa nisi stigao.

I JOŠ, VLINICX: NISAM REKAO DA NEĆU SJEST U AUTO DA NE BI NEKOG POSPREMIO U GROB.
I NISAM REKAO DA BI PO MOME TREBALO ZABRANIT SVAKI MOTOSPORT.
Budi parlamentaran ali pošten i ne izvlači iz konteksta, jer to forumaši vide.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 12:20 pm 
..
..

I sad ja izvrčem činjenica istina je ovi šta voze legalne utrke na legalnoj trkaćoj stazi samo dižu adrenalin ovima ispred televizora.Po tvome auto nebi trebao ići iznad 130 iajmo ih sve elektronski ograničit na tu brzinu.Slalom između vozila šta ti spominješ je totalna glupost jer možda po ljeti je gužva ali ne uvijek pogotovo navečer.Pošto sam u subotu potovao nazad iz samobora u rijeku oko 11 sati možeš zamislit kolko je promet bio gust.Bit pametne vožnje je da se nedovodiš u neugodne situacije i moj stari mi isto kaže da vozim pre brzo ali ja nisam nikad se na autoputu doveo u situaciju da moram naglo kočit ulazit u škarice ili takve stvari već pričekam i pretičem poslije ako vidim da bi imalo moglo bit gusto.Sad neželim reć da neke zakone treba kršit a neke ne ali neki zakoni su glupi a neki su pitanje morala određene osobe.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 12:27 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Joja, zaboravljaš da mladi dečki imaju nadnaravne reflekse, bistru glavu, zrelost i da izuzetno dobro voze. Kao npr. mali Žužić.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 12:40 pm 
..
..

I još jedna važna stvar, možda najvažnija od svega.
Na meni i tebi VLINICX je ODGOVORNOST da djeci prezentiramo STVARI ISPRAVNO A NE POGREŠNO.

Vrlo je jednostavno:
Ako mulac vidi na Internetu fotku brzinomjera sa kazaljkom na 260, postoji mogućnost (opasnost) da proba i sam i ubije sebe ili druge. To nije isto kao da vidi fotku nekog dobrog spojlera ili alu felge koji nikog ne ugrožavaju, pa ih poželi i montira na svoj 14 godina stari Fiat Uno.

ALI: Ako mulac ne vidi na Internetu fotku tog istog brzinomjera, ako ne čita u novinama kako neki propiče 220 km/h kroz tunel, stižu sa sat vremena iz Zagreba u Osijek i slične p----rije, onda je ta mogućnost/opasnost da to isto proba puno manja, jer mu možda nikad to ne bi palo na pamet.

DAkle, mulcu se MORA prezentirati kroz medije pa i ovaj forum da 260 može voziti JEDINO Šumi i ekipa na stazi za F1. Ako hoće i on (mulac), može ali nek ko prvo položi vozački ispit, pa nek se upiše u lokalni moto-klub, pa će preko kvartovskih natjecanja, staze u Zaboku i on jednog dana doći do Grobnika, a možda i Velike nagrade Australije. To je jedini legalni i razumni način kako i on (mulac) jednog dana može voziti 260 km/h.
A zašto staze za F1 nemaju tunele? To se nitko nije zapitao.
Isto tako se pitam zašto je Zakon o sigurnosti prometa na cestama tako blag, i zašto se cestovnim ubojicama nakon odsluženja (preblagih) kazni trajno ne ZABRANI VOŽNJA AUTA.
Nisam došao iz srednjeg vijeka, nisam zadrti tradicionalist niti puritanac, vrlo sam otvoren za sve novo, ali za indirektno poticanje na ubijanje nisam, kao niti za gledanje kako mnogi prolaze nekažnjeno za to poticanje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 1:04 pm 
..
..

VCLINIX....
jel si ti možeš izmjeriti razinu adrenalina dok voziš? Jesi spojen na spektrofotometar ili već što?

Kolika ti je razina adrenalina na 60 km/h?
Kolika ti je razina adrenalina na 130 km/h ?
Kolika ti je razina adrenalina na 220 km/h?
A kolika bi ti bila razina adrenalina da se nalaziš u bazenu sa bijelim morskim psom dužine 8 metara?
Ne znaš dok ne probaš, je li?

Vidiš da nisi shvatio: vozio si od Samobora do Rijeke u subotu navečer. Kažeš, nije bila gužva. OK. Pa uzmimo da na cijelom tom putu nisi sreo niti jedan auto (što je nemoguće), pa si ga malo razvukao. I opet OK. I ja ga tu i tamo malo razvučem, ako su uvjeti takvi, iako mi to ne garantira da mi neće puknut guma, izletit medvjed iz mraka ili nešto slično.

Ali zato se time ne hvalim, ODNOSNO NE STAVLJAM FOTKU BRZINOMJERA NA INTERNET, čovječe. TO JE STVAR NAČELA.
I opet mi stavljaš riječi u usta. Nisam rekao da bi ograničio brzinu na 130 km/h i ugradio limitatore u auto. Osim toga brzina od 130 km/h ti je već ograničena (i to ti je ujedno najviša brzina kojom se legalno smiješ kretati u RH), ne moram ja davati nikakve prijedloge.

Osim toga nemam više vremena za prepisku s tobom, vozi se kak hoćeš i kolko hoćeš, očito si pametniji od svih. Želim ti sve najbolje, puno zdravlja i sreće u životu i na cesti. Trebaće ti, kao i klincima koji usnime tvoje brzinomjere po medijima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 1:16 pm 
..
..

Ne od nas se nemože svih tražit ovdje odgovornost za postupke nekog mulca već odgovornost leži na njegovom instruktoru i njegovim roditeljima.Stvari stoje tako da su ograničenja na brzinu na autoputu uvedene nakon (nisam siguran prve ili drugu nafne krize) a kad se ispostavilo da je pala i smrtnost na autocesti uvedena su i ograničenja.Danas kad se nađem na autoputu moja brzina vožnje je između 140 i 160 km u prosjeku ali bit stvari je da vršim prevenciju da gledam i onda mislim samo na cestu na nikakve druge probleme.Zakon o sigurnosti na prometu nije blag on je smiješan barem za mene i dok me ne zausta i ne kazne ja ću nastavit vozit kako vozim. Sad što se tiče kazne po meni je najbolji primjer onaj iz švedske di se ljudima odbije po plaći.Znači nevezanje košta tvoje dva dana rada.što se tiče formule jedan kako nema tunela pa ima onaj u monte carlu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 10, 2007 1:33 pm 
..
..

Joja prvo da ti kažem nisam najpametniji na svijetu ali nestavljam ti riječi u usta ako želiš da se slike skinu to je tvoje pravo ali ist je pravo da se poštuje onaj koji ih je stavio. Kolika je moja razina adrenalina pri 60 130 220(tolko nisam nikad ni vozio) nemogu ti točno reč jer nemam pojma ali mogu reč da pri brzini od 130 san više skoncentriran na vožnju nego na 60 jer meni misli lutaju pri malim brzinama.Sad se složi samnom da vozačka automobil nije za svakoga i da nemože svako vozit na određenoj brzini. U Rijeci kad vidiš pulske tablice bježiš od straha od tog auta što je smiješno jer ima i dobrih i loših vozača iz Istre( mogu reć da sam osjetio što znači imat pulske tablice na autu u rijeci to se sklanja bježi od tebe kao da imaš sirenu na krovu). Sad da nekomu kažem da treba vozit 50 svagdje da bi bio siguran je totalna glupost jer čovjek uči na lošim iskustvima na lošim procjenama i nitko od nas se ne rađa sa volanom u ruci

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 51 post ]  Stranica 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: