Sada je: sri tra 30, 2025 7:06 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 06g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 8 postova ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: iphone/ipod aux
PostPostano: pon ožu 25, 2013 11:33 am 

Vozi: S40
Lije pozdrav svima..
možda se netko bavio ovom problematikom, pa da pitam.

Da li postoji neki način, neki modul za kupiti i ugraditi da mogu spojiti iphone(ili ipod) sa radiom u autu.
(ili preko iphone konektora ili aux-za slušalice).

u autu imam radio changerom sa 6 cd-a (ne mp3).. stvarno mi je dozlogrdilo snimati cd-e svako malo,
pa me zanima ovo rješenje..
nisam još pitao u salon, prvo da pitam stručnjake ovdje, a pitat ću i u salon, pa javim odgovor.

(auto je s40 2005)

pozz..

Vrh

PostPostano: pon ožu 25, 2013 12:21 pm 
član VKH
član VKH

Najjeftinija, iako ne najkvalitetniji zvuk, ti je nešta poput ovoga: http://www.ebay.com/itm/New-Blue-Car-Ki ... 3a7fae35aa" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam prije koristio nešta slično i bio sam zadovoljan. Nije baš Hifi zvuk jer radio lovi signal preko antene, ali meni je bilo OK a muziku sam mogaao stavljati na USB stick, AD karticu ili kabličem koji dobiješ uz emiter povežeš Ipod na njega.

Vrh

PostPostano: pon ožu 25, 2013 4:45 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
u orginalu nažalost nema takve opcije za to godište

Vrh

PostPostano: pon ožu 25, 2013 5:16 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
viewtopic.php?f=10&t=8298&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam to riješio na taj način i jako sam zadovoljan.

Vrh

PostPostano: pon ožu 25, 2013 10:12 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Citat:
viewtopic.php?f=10&t=8298&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam to riješio na taj način i jako sam zadovoljan.
Njemu ne hoda ta opcija jer on ima MOST- optiku za prijenos podataka

Vrh

PostPostano: uto ožu 26, 2013 7:24 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
A, onda ok, ne kužim se u to. :oops:

Vrh

PostPostano: sub kol 10, 2013 7:46 pm 

Vozi: V 50
http://www.youtube.com/watch?v=UJX86A8FVIY" onclick="window.open(this.href);return false;

Da li je itko pokušao sa ovako nečim ?

Vrh

PostPostano: ned kol 11, 2013 12:55 am 

Vozi: Volvo
Pozdrav,

i mene je dugo mucio isti problem; sve dok nisam nabavio iSimple FM modulator. Citajuci strane forume zakljucio sam da je on odnosom cijene i kvaliteta zvuka jedan od najboljih.Zvuk je zaista predobar, bez mogucnosti preklapanja sa drugim stanicama (jer prakticno prekida signal sa antene na datoj frekvenciji). Jedini je problem ugradnja (s obzirom da Volvo S40/V50 ima antenna amplifier, koji se nalazi u zadnjem dijelu auta, do kojeg se mora doci prilikom instalacije). Evo link uredjaja:

http://www.ebay.com/itm/ISIMPLE-FM-MODU ... 5f&vxp=mtr" onclick="window.open(this.href);return false;

Uredjaj posjeduje dva konektora za aux in (ipod i onaj klasicni banana jack 3.5mm). Postoji i verzija bez ipod prikljucka, naravno jeftinija:
http://www.ebay.com/itm/ISIMPLE-IS31-Wi ... 53fbd173e2" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali je ubjedljivo najbolja ona sa daljinskim upravljacem (strasno zalim sto nisam kupio bas taj; cak je i malo jeftiniji):
http://www.ebay.com/itm/ISIMPLE-IS77-TR ... 338431a0fd" onclick="window.open(this.href);return false;

Ukoliko zatreba neki savjet prilikom ugradnje, slobodno se obratite. Gore pomenuti uredjaj GROM je vjerovatno najbolji na trzistu, jer posjeduje bluetooth prikljucak itd., ali je i mnogo skuplji od ostalih. U svakom slucaju, ne bi trebalo da se kupuju jeftini FM transmitteri, jer njihov (ne)kvalitet ubija u pojam! ;)

Sretno

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 8 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: