Sada je: ned lip 22, 2025 8:39 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri tra 30, 2014 6:14 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Dakle, prodajem K&N-ov panel filter i originalni set za čišćenje istog za Volvo S60 benzinac (ne znam da li je isti i za dizela, pretpostavljam da je). Filter je bio na autu manje od 6 tkm, dakle gotovo da je nov, potpuno je ispravan i bez ikakvih oštećenja, a set za čišćenje je skroz pun, i ulje u spreju i šampon.
Cijena je 300 kuna za sve (novi me je, uz popust sa 600 kuna, koštao 480 kuna, a set za čišćenje dodatnih 100 kuna). Ako koga zanima, moj broj je 091/224 68 38, za dostavu i način plaćanja se dogovorimo kako nam najbolje paše.

Nije mi se dalo posebno fotkati, prebacivati pa uploadati fotke, ovo su slike s neta kako to točno izgleda, iako vjerujem da svi ionako znate kako to izgleda:

slika

slika

slika

Pozdrav svima :D

Vrh

PostPostano: sri tra 30, 2014 7:13 pm 
Veteran
Veteran

Rezervirano do iza praznika za člana foruma.

Vrh

PostPostano: pet svi 16, 2014 4:13 pm 
Veteran
Veteran

Prodano, može lock :dance:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: