Sada je: sri srp 23, 2025 1:07 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 7 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: ned stu 18, 2007 10:32 pm 
Veteran
Veteran

Poštovani,
Znam da če se poslje ovog naslova i mog osvrta otvorit široka rasprava a i paljba iz svih mogučih plotuna.
Namjerno nisam htio ovo koordinirat s Upravom kluba nego čisto u interesu kluba a i dopuštena sloboda razmišljanja daju mi za pravo da ukažem na bitnu činjenicu.
Svi VI koji koristite forum za prodaju svojih ljubimaca, rezervnih djelova a na kraju i neznam čega... nemojte mislit da ste svojim prisustvom na forumu stekli pravo da prostor foruma i novac VKH-a koristite u svoje osobne interese.

Ako Vam je zaista stalo do VKH-a i daljnjeg sudjelovanja (ČLANSTVA) u radu kluba zato budite toliko pristojni pa uplatite svoje ČLANARINE koje vam daju kakvo takvo pravo da trgujete u samo svom interesu...

Svi VI koji ste prepoznali sebe u gore navedenom dobro razmislite, da je baš VAMA bačena rukavica u lice i to baš iz razloga Vašeg licemjerja.

Upravi kluba predlažem da otvore rubriku PRODAJEM - KUPUJEM ili neki sličan naslov i da selektiraju tko zaista može oglašavat... i poskidaju sve prodaje i kupnje onima koji nisu članovi VKH-a. Neka minimalni kriterij bude uplačena članarina ČLANSTVO u VKH-a...za sad..

Budite koliko - toliko iskreni i pošteni prema svima onima koji su od samog osnutka VKH-a i svojim dobrovoljnim radom i istinskom ljubavi prema VOLVU omogučili VAMA da trgujete.

SRDAČAN POZDRAV

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 18, 2007 10:54 pm 
Veteran
Veteran

C70, uvjeren sam da su tvoje namjere iskrene i dobronamjerne, (kao sto je i uvjek do sada bilo) ali se ne slazem sa ovime sto si napisao. Za pocetak, nisam primjetio neku vecu zloupotrebu foruma (bilo je padobranaca, ali su i njihovi oglasi istog trena obrisani). Drugo, vec je vise puta spomenuto - oglasi nisu dozvoljeni na forumu jer smo na carnetovom serveru gdje je zabranjeno oglasavanje. Zato otvaranje rubrike "Oglasnik" ceka da preselimo na drugi server (zajedno sa ostalim izmjenama na forumu koje su u planu), a kada otvorimo oglasnik, onda cemo odredjivati pravila tko smije stavljati oglase, a tko ne. Do tada molim SVE da se suzdrze od oglasavanja (koliiko je to moguce).

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 18, 2007 11:34 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
dobro je C70 napisao ali riješit će se i to jednoga dana kad promjenimo server, kad se mogne otvorit rubrika prodajem kupujem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 18, 2007 11:42 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
I ja sam istog mišljenja da neke stvari na forumu nisu za široku javnost pa čak niti za registrirane korisnike već samo za članove kluba. Nemo toga puno ali... Svaka budala se može regat i pokupit naše brojeve telefona i zajebavat u najmanju ruku. To je samo primjer al mislim da tih povjerljivih stvari bude s vremenom i više.
Veselim se promjeni servera i rješavanju tih problema. Ipak smo kolko tolko još 'zeleni' i ima mjesta za ispravke i poboljšanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 18, 2007 11:49 pm 
.
.

Citat:
I ja sam istog mišljenja da neke stvari na forumu nisu za široku javnost pa čak niti za registrirane korisnike već samo za članove kluba. Nemo toga puno ali... Svaka budala se može regat i pokupit naše brojeve telefona i zajebavat u najmanju ruku. To je samo primjer al mislim da tih povjerljivih stvari bude s vremenom i više.
Veselim se promjeni servera i rješavanju tih problema. Ipak smo kolko tolko još 'zeleni' i ima mjesta za ispravke i poboljšanja.
Da pogotovo treba biti otvorena rubrika samo za članove npr. popis kvarova i sl. Ja sam jedan od onih koji će napisati sve o autu šta mi se dešava i sl., al imam par primjera, gdje su se ljudi zanimali za pojedini model i na kraju su počele kružiti priče tipa; ma daj to ti je onaj sa Volvo foruma kojem je skidana glava, slaže ga već dva mjeseca i sl..... Definitivno neke stvari trebaju biti samo za članove :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto stu 20, 2007 10:17 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
ja pak smatram da brojevima telefona i kontaktnim privatnim podacima uopće nije mjesto na webu, niti je to praksa drugih klubova ovog tipa po vani kojima sam član, postoji baza u klubu, tko želi broj, pita onoga koji je već zadužen i dobije to.
Što se tiče prodaje djelova. ponude, potraženje i padobranaca koji kupuju i prodaju ja ne vidim ništa loše u tome, naprotiv, to je puno zanimljivije i korisnije nego čitati tisuće postova sa porukama dobrodošlice

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto stu 20, 2007 11:26 am 
Veteran
Veteran

Citat:
ja pak smatram da brojevima telefona i kontaktnim privatnim podacima uopće nije mjesto na webu, niti je to praksa drugih klubova ovog tipa po vani kojima sam član, postoji baza u klubu, tko želi broj, pita onoga koji je već zadužen i dobije to.
Što se tiče prodaje djelova. ponude, potraženje i padobranaca koji kupuju i prodaju ja ne vidim ništa loše u tome, naprotiv, to je puno zanimljivije i korisnije nego čitati tisuće postova sa porukama dobrodošlice
Nakon preuredjivanja foruma otvaram 2 imenika - jedan za clanove kluba koji ce bit vidljiv samo clanovima, i drugi javni kakav je i sada. I svaki clan kluba ce moci po zelji staviti broj na klupski imenik, na javni ili uopce ne staviti broj telefona.

Napomena: imenik nije sastavni dio foruma, niti sam ga ja inicirao, vec je poceo najobicnija tema (nije ni sticky). Nikoga se ne sili da stavi svoj broj telefona na forum, i ja osobno nikome ne zamjeram ako ga ne stavi gore.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 7 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: