Citat:
Leonardo, sta stvarno mislis da je za 3000 Eura bolje kupiti S/V 70 ili S80?? nego s40 (jos malo i phase II)... Pa kupit će kramu od auta i odu troskovi u nebo. Ja nemam baš loša iskustva s v40 2002. Dapače, mislim da je potcijenjen auto. Dizeli II generacije idu prilično dobro uz male troškove održavanja...
Prvenstveno ovo je PhI model sa motorom 1.9 od 66 kw i dobro poznajem taj motor ijer sam taj isti i imao i tvrdim da je teški promašaj i to misle i drugi koji su imali taj auto s tim motorom
Da, mislim da je bolja investicija kupiti S70 TDI jer ako ništa drugo motor je kud i kamo bolji( ruku na srce ) po meni posljednji pravi volvo a ovo sve ostalo je hrpa platike, ljepše oblikovane
I da te pitam?! Što misliš da s ovim neće imati problema?
Prvenstveno S/V40 imaju očajna sjedala tj kožu koja je extra loše kvalitete, ti motori imaju problem sa varijabilnom remenicom na niskim prijeđenim km, mjenjači koma, hebe ga zima zbog izolacije crijeva dotoka, plastika mu je jako loša, jako je neudoban i radi ko Tomo Vinković
Nisam ovo nikad mislio napisat al me vučete za jezik pa moram
Ugl ja sam u 2 god uložio podosta u taj auto van redovnog, a te probleme su imali mnogi