Sada je: pon lip 23, 2025 9:18 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto srp 24, 2012 1:59 pm 

Vozi: VOLVO V40
Posjedujem Volvo V 40 td 2001 115 ks do sada nisam imao nikakvih problema i veoma sam zadovoljan,ali u zadnjih par mjeseci desavami se veoma cudna stvar, kad vozim autom putem ili kad se penjem uz neku uzbrdicu jednostavno mi nestane snage na sekundu dvije i onda ja jednom dva pita ponovo pritisnem papu gasa i odmah se snaga vrati. Pri tome cujem neki cudan zvuk odprilike da se jace udari dlan od dlan, dugo sam mislio da je to do goriva, medjutim to mi se desava i kad naspem i u inozemstvu to mi se desava na obrtajima izmdju 2-3, a ponekad i tromo krene, i onda naglo ubrza na 1.9 ortaja.Prije par dana mi je mehanicar rekao da je moguce da se je zacepio mislim da se zove EPG ili AGP tako nekako inace se to nalazi na ulazu turbine sluzi kao za dovod ulja u turbinu i istu vraca iz turbine, cini mi se da sam tako shvatio, vidio sam da je to bilo zaista bilo puno stvrdnutog ulja bilo je zaista prljavo, medjutim opet mi se cini da auto nije nista zivlji, pogotovo kad krenem sa semafora i da bolje vuce, pojma nemam vise, samo znam da idem na neki dalji put preko 1 500km, pa nisam vise siguran da li da krenem na isti.
Eto bio bi veoma zadovoljan kad bi mi neko dao neki savjet odnosno kada bi netko znao u cemu je problem a mozda i nije problem, vise ni sam ne znam,
u svakom slucaju hvala i puno pozdrava iz Sarajeva,
Dino!

Vrh

PostPostano: sri ruj 19, 2012 12:26 am 
Veteran
Veteran

jesi riješio problem?

440 turbo
850 T5
740 TiC
940 GL
480 ES
460 turbo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: