Unatrag mjesec ili dva me zeza rasvjeta na autu: sve četiri pozicije i bočna (gabaritna) svjetla mi malo rade a češće ne. Sa svim ostalima je sve u najboljem redu. Posumnjao sam da je problem u ispaloj žarulji u prednjoj desnoj maglenki (popeo se na neki malo viši rubnjak, napuklo sjenilo i ispalo grlo te otpala žarulja), jer kad ne rade pozicije ne daju se upaliti niti maglenke. To sam popravio, ali pozicije su i dalje svojeglave. Još me ljudi na semaforima obavještavaju kak mi otraga niš ne svijetli.

Stop svjetla i žmigavci rade uvijek normalno, očito su staromodno spojeni prekidačima, a ne prek nekog poludjelog kompa.
Pa onda imam testnu proceduru: kad upalim auto i svjetla i ako mogu upaliti maglenke, sve je ok. Ako ne mogu, znači nemam pozicije i onda gasim auto i kontakt, ponovo ga upalim i radi. Ko windowsi... Pa sad pitam u čemu je kvaka, rado bih riješio sam, makar ću morati uskoro na redovni servis. Sve žarulje su ispravne, i kad je sve normalno sve svijetli.
I još: stiskom žute tipke na daljinskom upale se samo svjetla u kabini i ona u retrovizorima, pozicije ostaju zgasnute. Poludio...