Jučer krećem ja na posao negdje oko 11:15 i onako fino, lagano izlazim iz zgrade, počnem prelaziti cestu i mislim si da li da prije odem kupiti Colu u dučan. Naravno da sam se odlučio kupiti ju

. I tako okrenem se ja prema dućanu koji mi je bio sa lijeve strane jedno 20tak metara dalje. Odjednom sam u nevjerici stao nasred ceste jer mi se učinilo da sam nešto vidio. I jesam, jesam, vidio sam micu-ma.. , ovaj, vidio sam točno ispred dućana parkirani "850 T5R karavan" u cijelom svome "žutom" sjaju. Nisam mogao vjerovati svojim očima. Bilo je ko u filmovima. Sve okolo mi je postalo tamno, a on je bio kao pod reflektorima

. U sekundi sam isprepipkao svoj bezrukavnik u potrazi za letkom, ali zadnji letak sam stavio dan prije na jedan 850 koji već danima stoji malo razbijen sa prednje strane u Folnegovićevom naselju (bar mislim). Kako letka nije bilo u bezrukavniku, mislio sam možda ima koji letak kod mene u autu, pa sam trčao prema njemu... Da, dobro ste pročitali, TRČAO sam.... Ja koji nisam trčao od 5og razreda osnovne.... U roku od minute sam raskopao auto i za svaki slučaj istresao sadržaj svih 20 džepova bezrukavnika na sic od auta u slučaju da mi nije promakao koji letak. Letka nije bilo... Di ću, šta ću?... Uzeh račun od plaćanje parkinga za drugu zonu, te sa stražnje strane crnim markerom velikim, masnim, štampanim slovima napisah
WWW.VKH.HR, te VOLVO KLUB HRVATSKA. Nakon toga krenuh prema T5R karavančiću da ga zataknem za brisać, kad ono on već lagano kreće sa parkinga na cestu! I ponovno je bilo ono što nisam radio od 5og razreda osnovne.... Prešoh Savsku cestu kroz gusti promet, naravno preko crvenog svjetla, te sa prometnim policajcem iza leđa koji me je lagano promatrao

.
Onako uspuhan kucam ja čovjeku na prozor, a gle čuda on otvara... Mislio sam da će me samo tako odj*****, misleći da sam prosjak

. I kažem ja njemu da promićemo Volvo klub, da se isprićavam na rukom pisanom letku, da bi stvarno bilo dobro da nam dođe još jedan T5R u klub, itd...
Odgovor me zaprepastio kad sam ga čuo. Nisam mogao vjerovati... Oslovio je T5R sa "ovo smeče".... Valjda se šali?

Također sam na taj njegov odgovor odmah reagirao i rekao, da ako prodaje auto, da se prvo obrati klubu te da će ga tako sigurno prodati

.
Moram naglasiti da je meni žuti T5R karavan san već duže vremena. Možda zato što mi se boja jako sviđa, te je ipak to 850 sa T5 motorom koji ima malu oznaku R pored. Te naravno karavan izvedba 850ice za koju osobno smatram da je najljepši karavan ikad proizveden (ako izuzmem XC70).
Da imam taki autić pazio bi ga vjerojatno više nego li Grimmy svoj

. Ma šta prićam... Odnio bi ga u stan na drugi kat i stavio ga na policu

.
Znam da su ukusi različiti i da mnogi smatraju da je to obični T5 sa par dodataka (ne kažem da nije istina jer vjerojatno je), ali to je ipak T5R.... Meni je taj auto san snova. Ono, kako se kaže "dao bi guzice za njega"

. Šalim se naravno

, ali da mi to netko predloži mislim da ne bi baš isti čas rekao ne

....