Sada je: pet lip 20, 2025 4:39 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 14 postova ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: V40 i S40
PostPostano: sub kol 18, 2007 10:49 am 
..
..

Evo jučer san bio u Zagrebu i gledam po cesti i vidim pun kup V40 i S40. Vratim se u Rijeku i šta vidim, četiri v40 i dve S40 i to neznam je to neki prosjek ili šta. Pitam staroga (zbog matere audista al radimo na tome) šta on misli a kaže da je cijena uredu za klasu auta (audi,bmw,mercedes)uz koju stoje pa da ljudi poludili.

Evo sad imam par pitanja šta se tiče mog Volvića.

Imam set žica ispod svog sjedala koje ničemu nesluže(bijeli i zeleni priključak na vrhu imaju) i nisu međusobno spojene.

Lampica na sredini Za vezivanje pojasa mi neradi a jednom mom poznaniku na 850 isto neradi pa me zanima jel ima uoće lampica unutra i kako da provjerim.

Krovni nosać(naravno origigi) i i zadnji spojler kako se kreću cijene za njih.

Na prednjem braniku mi fali (baš na dnu) mi fali vozačeva plastika pa me zanima jel ima netko viška i bili prodao.

Svjetla serijska su mi nekako preslaba, ja bi htio jače jel moguće stavit kakve žaruljice da se to pojača.

Alumijske felge ovog tipa bi pasale meni na mog volvića i kolka bi otprilike bila cijena(dolje je u linku slika vozila na kojemu su)

Edit:

Pošto vidim da se na internetu posebnoprodaju daljinska zaključavanja a moj ključ nije došao sa njim jel mogu provjerit jel mi auto ima daljinsko zaključavanje.

I isto me zanima jesu ključevi kodirani ili su obični i kolko dođe još jedan ključ da si napravim rezervnog ili da ga dam ocu da bude džek.

Auto je volvo v40 1.8 97 godište

http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... eq&asrc=fa

I zanima me što znači SIPS je u svima standardno ugrađeni bočni jastuci ili.

Imam vjerovatno još koje pitanje pa ću se lako nadovezad polslije

Vrh

Naslov: Re: V40 i S40
PostPostano: sub kol 18, 2007 2:12 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
Citat:
Evo jučer san bio u Zagrebu i gledam po cesti i vidim pun kup V40 i S40. Vratim se u Rijeku i šta vidim, četiri v40 i dve S40 i to neznam je to neki prosjek ili šta. Pitam staroga (zbog matere audista al radimo na tome) šta on misli a kaže da je cijena uredu za klasu auta (audi,bmw,mercedes)uz koju stoje pa da ljudi poludili.
**hebiga nije volvo golf..
Citat:
Evo sad imam par pitanja šta se tiče mog Volvića.

Imam set žica ispod svog sjedala koje ničemu nesluže(bijeli i zeleni priključak na vrhu imaju) i nisu međusobno spojene.
**te žice su priprema za grijanje sjedala i od airbaga
Citat:
Lampica na sredini Za vezivanje pojasa mi neradi a jednom mom poznaniku na 850 isto neradi pa me zanima jel ima uoće lampica unutra i kako da provjerim.
**netko ju je sabotirao jer dok radi ako se ne zavežeš cijelo vrijeme se čuje akustični signal klik klik klik št mnogima ide na živce pa odpoje kabal.

Krovni nosać(naravno origigi) i i zadnji spojler kako se kreću cijene za njih.
**budem ti se raspitao možda ima kakav zamjenski a da isto izgleda kao orginal.
Citat:
Na prednjem braniku mi fali (baš na dnu) mi fali vozačeva plastika pa me zanima jel ima netko viška i bili prodao.
**ni orginal nove nisu pretjerano skupe.
Citat:
Svjetla serijska su mi nekako preslaba, ja bi htio jače jel moguće stavit kakve žaruljice da se to pojača.
*stavi skuplje halogenke tipa OSRAM silver ili Philips bluevision ili philips power to night..
Citat:
Alumijske felge ovog tipa bi pasale meni na mog volvića i kolka bi otprilike bila cijena(dolje je u linku slika vozila na kojemu su)
**imam ja takve iste sa gumama baš mi se ne prodaju ali bi se možda mogli dogovorit.
Citat:
Edit:

Pošto vidim da se na internetu posebnoprodaju daljinska zaključavanja a moj ključ nije došao sa njim jel mogu provjerit jel mi auto ima daljinsko zaključavanje.
**koliko ja znam svaki x40 ima daljensko zaključavanje ,,kiki ti to može provjerit po broju šasije..
Citat:
I isto me zanima jesu ključevi kodirani ili su obični i kolko dođe još jedan ključ da si napravim rezervnog ili da ga dam ocu da bude džek.
**da ključevi su kodirani.

Citat:
Auto je volvo v40 1.8 97 godište

http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... eq&asrc=fa

I zanima me što znači SIPS je u svima standardno ugrađeni bočni jastuci ili.
**znači da se airbagovi mogu aktivirati čak ako stojiš na mjestu i netko se zaleti u tebe..

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub kol 18, 2007 11:25 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Evo Gonzo ti je skoro sve odgovorio...

SIPS ti je "Side Impact Protection System" znači zaštita od bočnog udara koja se sastoji od pojačanja na karoseriji i u vratima
te bočnim zračnim jastucima ako ih auto ima.

Dali je auto imao daljinac možeš jedino vidjeti ako ima motorić u vozačevim vratima i prijemnik iza Km sata, ali za to moraš rastavljati navedene dijelove, ali ti motorić izgleda isto kao i prekidač tak da je to teško skužiti, eventualno po tome jer motorič ima više žica (prekidač ima samo dvije)

Ako ugrađuješ univerzalno dalj. zaključavanje moraš uzeti i motorič za vozačeva vrata (ako ga auto nema)

Žice ispod sjedala; neke su viška za dod. opremu a dvije koje pašu jedna u drugu su ti za pojas,(ono kaj ti ne radi)

PS. Kupi moj auto pa buš sve to imal čak i takve felge :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned kol 19, 2007 2:45 am 
..
..

Ljep je tvoj volvo ali nažalost nemam tolko love.
Kao šta gonzo kaže jel moguće preko šasije provjerit jel ima opremu i šta možeš sve saznat preko tog broja.
Pa ako nije problem da ti pošaljem na pm broj

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned kol 19, 2007 8:50 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Ljep je tvoj volvo ali nažalost nemam tolko love.
Kao šta gonzo kaže jel moguće preko šasije provjerit jel ima opremu i šta možeš sve saznat preko tog broja.
Pa ako nije problem da ti pošaljem na pm broj

Može šalji pa ti javim sve kaj se može vidjeti..

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lis 10, 2007 1:03 pm 
..
..

Evo jedan zahtjev jer evo tažim ko blesav owners manual za mog volva na internet i nalazim samo od 2000 pa na dalje pa me zanima jel ima netko kakav link za taj manual znači za volvo v40 ph1 97 godište 1.8

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 11, 2007 6:40 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Evo jedan zahtjev jer evo tažim ko blesav owners manual za mog volva na internet i nalazim samo od 2000 pa na dalje pa me zanima jel ima netko kakav link za taj manual znači za volvo v40 ph1 97 godište 1.8
Moj je na talijanskom, 98.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 11, 2007 10:06 am 

Citat:
SIPS ti je "Side Impact Protection System" znači zaštita od bočnog udara koja se sastoji od pojačanja na karoseriji i u vratima
Jeli moguče da ih nema 4? Kod nas več je serijski bilo 4 jastuka.

vlinicx:
Na X40 svjetla zaista nisu baš nešto za hvalisanje. Ja sam ubacio u farove žarulje Narva +50% i vrlo sam zadovoljan. Mnogo bolje svijeti. Nije više tako žutom nego mnogo bjelije. Priporučujem.

Pogledaj ako imaš ispred sovozača na mrežici od zvučnika led diodu. To je koliko znam od alarma ili sigurnostne brave. Onda mislim da bi morao imati 100% daljinski.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 11, 2007 1:20 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Jeli moguče da ih nema 4? Kod nas več je serijski bilo 4 jastuka.

vlinicx:
Na X40 svjetla zaista nisu baš nešto za hvalisanje. Ja sam ubacio u farove žarulje Narva +50% i vrlo sam zadovoljan. Mnogo bolje svijeti. Nije više tako žutom nego mnogo bjelije. Priporučujem.

Pogledaj ako imaš ispred sovozača na mrežici od zvučnika led diodu. To je koliko znam od alarma ili sigurnostne brave. Onda mislim da bi morao imati 100% daljinski.
To je različito od modelne godine do modelne godine

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet lis 12, 2007 4:41 pm 
..
..

Na što moram pazit kad kupujem lampe za svjetla i kolko se cijena kreće i koja su najbolje lampe za moj model

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lis 14, 2007 1:32 pm 
..
..

Zadnje vrijeme mi je nešto počelo lupkat u motoru i to se događa samo na malim okretajima negdje do 2000 iznad 3000 se ništa ne čuje jel netko zna o čemu se radi

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lis 14, 2007 5:15 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Zadnje vrijeme mi je nešto počelo lupkat u motoru i to se događa samo na malim okretajima negdje do 2000 iznad 3000 se ništa ne čuje jel netko zna o čemu se radi
probaj malo detaljnije opisati zvuk, jel prilikom dodavanja gasa, jel u svim brzinama i sl. Ovako je teško bilo što reći.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lis 14, 2007 9:16 pm 
..
..

ma koda da nešto grebe u remen i prvo sam mislio da je ležaj ali nije te kad sam ga natankao se malo smanjilo zato sumljam u benzinu. Zvuk počne ispod 2000 okretaja i to kad idem uzbrdo, pošto su nove svječice gore remenje zatezači i pun kup ostalih novih djelova gore sumljam u to.Da budem siguran sutra ču ga natankat do vrha na tifonu iako je 20 km od mene i preporučam da izbjegavate benzisku u centru Čavala. I da za1000 km mi je rodoviti servis na 160000 km pa ću promjenit lampice i još neke stvari

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lis 15, 2007 9:53 am 
član VKH
član VKH

Citat:
ma koda da nešto grebe u remen i prvo sam mislio da je ležaj ali nije te kad sam ga natankao se malo smanjilo zato sumljam u benzinu. Zvuk počne ispod 2000 okretaja i to kad idem uzbrdo, pošto su nove svječice gore remenje zatezači i pun kup ostalih novih djelova gore sumljam u to.Da budem siguran sutra ču ga natankat do vrha na tifonu iako je 20 km od mene i preporučam da izbjegavate benzisku u centru Čavala. I da za1000 km mi je rodoviti servis na 160000 km pa ću promjenit lampice i još neke stvari
To ti je najverojatnije "klackanje" koje se događa zbog krivo podešenog paljena ili premale oktanske vrijednosti goriva, a pošto se na tvom autu paljenje regulira preko ECM-a odnosno neda se podešavati ručno, to je isključeno, tako da je problem u gorivu.....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 14 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: