Naslov govori deo priče, odem čoveku prodati hladnjak klime za dotični S60. Tamo auto na prvi pogled izgleda lepo sa par manjih udubljenja po vratima sa leve strane. Prešao nekih 150tkm, otvori čovek haubu da pogledamo kako radi pošto je radio reparaciju dizni u lokalnom selu za 200 Eura po komadu *5

!!! Nisam mogao da verujem kad sam video da su mu hladnjaci okačeni o vezni lim sa PALJENOM ŽICOM

!! Vezni lim peglan pa gitovan, nema usmerivača vazduha, branik sav ispucao od debljine gita, nema donje zaštitne plastike ispod hladnjaka, hauba ispucala sva gitovana, ram od motora je uvijen kao pereca,...Kad sam još video unutra; automatik

, upitam ga kako ga služi, kao da sam mu iglu zabio ispod noktiju. Menjač mu je počeo da šteka posle dve nedelje, dao sam mu savet da proba sa promenom ulja, ali ni on sam kao ni ja neveruje da će mu pomoći. Oba prednja air-baga opucala. Sad me interesuje, pošto bi čoveku radio air-bagove, da li je potrebna promena air-bag centrale, ili je dovoljno resetovanje iste, kao i pojaseva koji su verovatno sa zatezačima odradili svoje? Gde mu se nalaze kreš senzori za frontalni udarac? I najbitnije koliko se to naplaćuje, ruke?

+ Rezervni delovi moji, polovni.