hmmm,probaj za početak provjerit da li ima dovoljno ulja u mjenjaču..
mene je moj malo nasekiro prije nekoliko dana jer je počeo lagano "bubat" nekon naglijeg kočenja i ponovnog dodavanja gasa..
a onda u garaži primjetih masnu flekicu koja tamo prije nije bila. Ja se malo pdvučem pod auto i vidim da je zaštitna plastika ispod motora poprilično masna.
nakon skidanja iste vidim da je lajtung koji ulazi u mjenjač (povrat iz hladnjaka u mjenjač) isto sav fufljav i naravno snimim gumicu koja je popucala.
rastavim,uzmem gumicu i prošetam nekih 75 metara

do susjeda koji btw ima mehaničarsku radionu i pokažem problem gumicu,kopa on po nekom koferčiću i veli,aha...imam....koštala me,ništa
sastavio,dolio nekih 6 dcl ulja koje sam ostavio u rezervi još od kad sam mjenjao ulje u mjenjaču (negdje sam piskarao o tome) i sad sve opet fercera sasvim normalno kao i prije

istina da ga još uvijek malo fali ali čekam iduči tjedan kad ću morat u zg neš obavljat pa si još skoknem po litru ulja...
a ako ipak imaš dovoljno ulja možda bi pomogla izmjena,ako nisi nikad mjenjao......iskreno se nadam da te ne muče neki puno veći problemi...