Citat:
Auto je 2.4. aut. 125 kw. 2003.god. nije jurilica neka i ne ganjam ga(imam hondu za to)

vise je to voznja po autocesti tako da mislim da bi mi TRW bio sasvim ok posto ste napomenuli da je odmah iza ATE-a. Felge su 17" i cijena je upola manja, nema se para za bacanje pa ipak mislim da cu te uzeti! Hvala na linku, dobra vam je stranica i ponuda! Vidimo se uskoro onda!

Nema problema, e sad, s obzirom da su 17" felge, trebalo bi provjeriti točnu dimenziiju diskova gore, jesu li 316mm ili 320mm, jer mi se nigdje ne navodi neki detalj koji bi određivao točnu dimenziju diska.
Svakako se javiti koji dan prije, da se provjeri stanje skladišta, jer ovo je sa današnjeg stanja, a i kako su cijene akcijske, ni sam nemam informaciju do kada će to trajati.
Nego, kako sam malo gledao po katalozimia, uglavnom mi se nude modeli sa 15" i 16", pa eventualno još samo informacija da li je auto tvornički bio sa 16", pa su se kasnije stavile 17" ili je od početka bio na 17".
Jer ako je bio tvornički sa 16" i nije ništa dirano osim stavljanja novih, većih felgi, onda bi to mogli biti diskovi od 305mm.
No, ako je to sve tvornički sa 17", onda nema druge nego mjeriti ih ili ako netko ima mogućnost pogledati po VADISu ili kojem već Volvo programu (pa možda po broju šasije taj program izbaci točno podatke).