Moze biti x razloga, najgore je ako je da ti ne fila turbina ili pumpa goriva u spremniku da je pri kraju ili je sistem pun smeca ili moze biti uzrok lose gorivo...recimo nekim tim redosljedom ti ide i cijena popravka. NAJGORE je pak ako je otisao cijeli sistem za ubrizgavanje,(dizne) jako rijetko se dogadja ali se meni dogodilo na ford mondeu nakon 2 godine. Razletila se pumpa za gorivo i zacepila cijeli sistem spenom nekom finom i nema sanse da se ocisti to vise nego sve novo moras staviti.
Recimo da su mi simptomi bili isto ko i tebi, auto se sam od sebe ugasi, ne moze podici okretaje, kad ga ugasis, ponovno upalis sve je dobro...samo se to gasnje i paljenje dogadja sve cesce...mislim da volvo i ford imaju dosta slicne motore, ako ne i iste, vise o tome znaju kolege tu.
Auto je bio star 2 godine, priznali su mi garanciju, istina, popravak je trajao 2 mjeseca jer su gorivo slali na analizu, pa cekanje dijelova...ispostavilo se na kraju da je gorivo glavni uzrok kvaru...tako su barem rekli u servisu, nisu me ohrabrili bas tom izjavom tako da sam nakon mjesec dana prodao mondea i kupio hondu!