Sada je: ned lip 22, 2025 6:28 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto lis 12, 2010 10:55 pm 

Zdravo
Odavno se nisam javljao jer moj Volvo super funkcioniše, međutim ima nekoliko stvari koje me nerviraju. Povelika potrošnja benzina/plina gradska vožnja 15 litara a van grada oko 10 litara. Prilično glasan zvuk motora koji i nije baš ugodan uhu. Sve preko 3000 obrtaja je neugodno.(auspuh ok) Motor kao da slabo vuče za 103 kw. Dobro ima mnogo km na satu ali opet mi se čini prilično slab.
Ima li kakve pomoći osim kupovine novog????
Neko mi je spominjao neku varijabilnu remenicu??? Da li to može biti u pitanju?

Vrh

PostPostano: uto lis 19, 2010 10:27 am 

Citat:
Zdravo
Odavno se nisam javljao jer moj Volvo super funkcioniše, međutim ima nekoliko stvari koje me nerviraju. Povelika potrošnja benzina/plina gradska vožnja 15 litara a van grada oko 10 litara. Prilično glasan zvuk motora koji i nije baš ugodan uhu. Sve preko 3000 obrtaja je neugodno.(auspuh ok) Motor kao da slabo vuče za 103 kw. Dobro ima mnogo km na satu ali opet mi se čini prilično slab.
Ima li kakve pomoći osim kupovine novog????
Neko mi je spominjao neku varijabilnu remenicu??? Da li to može biti u pitanju?
Imam isti motor i potrošnja je i moj problem ali imam službeni auto tako da ne dolazi do izražaja toliko :wink: a šta se tiče buke (brujanja) u kabini...može bit nosač/nosači motora kao šta je kod mene slučaj bio! Čim ga malo opteretiš počme brujat kao da je šup auspuh a za to šta ne ide tu ti ne mogu pomoć! Ja sam sa svojim zadovoljan a opet ovisi koja su tvoja očekivanja od tog motora...ipak on ima cca 1350 kg + prijeđeni kilometri a i nije neka jurilica nego limuzina a opet kad treba preteć nekoga ja nemam poteškoća nekih! Po meni ide sasvim ok...možda je kod tebe stvarno problem neke druge prirode :wink:

Vrh

PostPostano: uto stu 02, 2010 11:53 am 

Vozi: volvo
Nisam ni ja zadovoljan vučom mada ima 140 PS. Imam dojam da brzine nisu lijepo usklađene, obrtni moment očajan. Više sam očekivao od 103 KW.Pozdrav.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: