Kao što većina zna, Rudolfa više nema (bar u mom posjedu), jer je pokušao izvršiti atentat na mene.
Rezultat: Rudi 0 - Iggy 1 (ja pobijedio 8) )
Zbog globalne krize, načina rastanka od auta i drugih faktora, bio sam prisiljen tražiti auto za cca 1500€ i poslije mjesec dana bjesomučnog biranja dovezao sam se, konačno, doma u novoj makini.
Tipo 1.6ie, 55kw, '95. godina, klima, podizači, servo, centralno,

... i to je to
sigurno će mnogi pomisliti/reći - kud baš to, ali ... fakat mi je bio pun qrc traženja idealnog auta i zadesio sam se u Rijeci i nije mi se dalo vraćat busom
Prvi dojam OK, miran volan na svim brzinama, ravno ide, motor - kolko se ja kužim, lijepo radi vuče iznenađujuće dobro za te konje (potrošnju nisam još izmjerio), ne lupa previše na grabama, jako se ljulja na nagle pokrete (amortizeri gecrk), ima novi auspuh od grane komplet, gume vredestein - imaju ok mesa ali na dodir mi se čine plastične

. Nisam dovodio auto ni blizu nikakvih granica fizike, tako da neznam kako drže

.
Lim dobar (valjda od '93. imaju pocinčani lim), sa 2-3 dobre ogrebotine, al navodno prvi lak ... ok za svoje godine.
U unutrašnjosti pola stvari ne radi ili radi na pola, žaruljice ili ne rade uopće ili se pale i gase i trepere ko božićno drvce, lambda i te fore, kazaljke jedna dole jedna gore, ne radi podizač lijevog prozora, klima također, radio (kasetaš 8) ) mi se na pola puta ugasio i tišina, sve do jutra kad je proradio i cijeli dan sve normalno.
Sve u svemu, za manje od osam tisuća kuna ... ko ga j..., ide. Došao sam do zg- a za sat i dvadeset minuta, skoro po ograničenju

, udobno, mjesta ima - na zadnjoj klupi više nego u V40

, gepek - hebi ga, naviknut sam na karavane pa mi je mali ali brijem da je za tu klasu ok. Servo mu ruži kad ga motaš u mjestu, ali je u vožnji ok feeling na volanu, al nema veze.
Ima more sitnica za riješit ili ne al auto ide ok i zabole me ... dijelove kupim u pekari, he he he
NIsam htio nekog starog Volva jer mi je želja za sljedeći volvo V50

a i zbog toga, jer mi je sad smiješno kad vidim npr. cijene za rabljene dijelove i usporedim ih sa volvom, he he he
Vidjet ćemo kako će se pokazati, al kako god, brijem da je i poslije za pradat auto puno lakše i sa malim gubitkom cijene tako da nisam mogao baš neki velik zajeb napravit, zar ne
Niš, idem se sad logirati na "fiatiste", saznati nešto o svom trenutnom bolidu i na spavanac

he he he