Citat:
I to kaj veliš,yo,yo,tc. 8)
Inače, evo moje definicije auta koji nije krama iz praktičnih primjera i iz vlastitog iskustva. Honda Civic 1.5 114KS, kupljena sa 7 godina starosti, uvoz iz Italije sa 160 000 km na satu. Vozili smo ju dvije godine (žena i ja, više ja), i u tom razdoblju napravio još 60 000 km na onih "160 000". U te dvije godine osim promjene ulja i filtera kvarovi = 0. Ništa, ama baš ništa se na tom autu nije pokvarilo, a auto nije posebno pažen, čak što više, bio mi je više radni stroj za prijevoz stvari i tereta nego osobni automobil. Primjer br. 2, Toyota Yaris, kupljena sa dvije godine starosti i stvarnih 6800 km na satu. Dakle praktično nov auto. Vozimo ju sada već dvije godine i par mj., prošli sa njom preko 60 000km, kvarovi = sijalica kratkog svjetla. Promjenio obje za svaki slučaj. I to je to, redovni servisi, filteri, ostalo NIŠTA. Na oba auta gotovo od prvog dana ugrađen Landi Renzo plin, također problema sa plinom = 0. Nikad riknula dizna, bilo plinska, bilo benzinska, doslovno toči - pali - vozi (gazi). Evo draga gospodo, to su za mene primjeri NE KRAMA od auta, jedan stari i jedan može se reći, novi.
Ako je auto i samo tri dana star, neka ima garanciju i na ptičje go*no koje se zakelji na lim, ako se kvari i mora na izvanredne servise, a ja gubim svoje vrijeme zbog toga, za mene je to KRAMA ma koliko god da on nov koštao. Također je za mene krama rabljeni auto koji kupiš i onda narednih godinu dana otklanjaš nedostatke na njemu, kakve god on klase i "povoljne" cijene bio.
A što se tiče konkretno mog auta, odavno me zaboli gornji dio lijevog uha što drugi misle o tome što ja radim i kako radim

.