Postovani
ovdje Goran Jungvirth, novinar Poslovnog savjetnika, najcitanijeg (46000 primjeraka mjesecno) gospodarskog mjesecnika u Hrvatskoj
pisem temu o auto fan klubovima i njihovim clanovima, prvenstveno poslovnim ljudima koji su clanovi
zanima me je li mozete poslati (uz svoje ime, prezime i sliku u originalnoj rezoluciji) nekoliko recenica o funkciji i aktivnostima Vaseg fan kluba, te izjavu (i takodjer sliku u originalnoj rezoluciji koja se moze dobro graficki obraditi) nekog Vaseg clana (poslovnog covjeka) - zasto uziva provoditi svoje slobodno vrijeme u svom automobilu, odnosno kako ga to ispunjava ili opusta
neke Vase kontakte sam dobio od kolege novinara Gorana Vuzema koji je u auto bransi vec dugi niz godina
zbog kratkih novinarskih rokova molim Vas da mi kratko odgovorite do ponedjeljka, najkasnije sljedeceg utorka
za sva dodatna pitanja i objasnjenja na raspolaganju sam na: 091 192 2615
puno hvala na vremenu
lijep pozdrav
Goran Jungvirth
Evo dobili smo od gospodina Gorana ovaj mail pa ak je netko od poslovnih ljudi( pretpostavljam privatnici

) voljan napisati koju riječ o sebi neka pošalje na mail kluba šta treba pa čemo malo reklame klubu napravit.
Samo molim što prije jer imamo rok do najkasnije utorka