Sada je: uto lip 17, 2025 9:13 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 9 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet stu 19, 2009 9:42 am 
član VKH
član VKH

Vozi: V70 2.4 125kw Aut
Hojla

Jucer sam bio na tehnickom pregledu i makina pokazala da je straznji desni amortizer kihnuo (ali pustili su me jer im se auto jaaako svidio). Gdje i koje amortizere (straznje) za V70 II da kupim?

Drugo pitanjce. Akumulator mi je u banani. Ustvari, od kada je auto bio nov, nikada nisi mogao npr. ostaviti radio da svira duze od pola sata a da akumulator ne skvikne. Sada vise nemres duze od 5 minuta i sve rikne.
Koliko jaci od originala (misl da je 74as)mogu kupiti a da budem on the safe side da anlaser ne povuce previse ampera i nekaj se skuri?

Neka preporuka za akumulator?

Hvala

Zadnja izmjena: V70, dana/u čet stu 19, 2009 9:56 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: čet stu 19, 2009 9:48 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
ovo za praznjenje akumulatora ti je normalno,jer cim imas kljuc u bravi na poziciji 1 aktivna je cijela CEM mreza i polako cucla struju.
sa slabijim akumulatorom za 20 minuta nema vise safta ,a u kombinaciji sa radiom puno manje.
ja sam kupio nedavno bosch silver 64a/h i za sad je sve ok i radio moze svirat 30min bez greske :lol: :lol: s obzirom na pojacalo je sasvim ok. :whistle:

Vrh

PostPostano: čet stu 19, 2009 10:02 am 
..
..

Jel imaš nivomate?

Ako je odgovor DA onda imaš 2 solucije:
1. brdo love (za mojega su nivomati 5000kn/kom) malo zajebancije
2. malo love, puno zajebancije: trebaš zamjenske amortizere(obične) ali moraš dati napraviti jače federe jer buš inače vlekel guzicu po cesti.

Ako je odgovor NE onda su stvari poprilično jednostavne.

Zadnja izmjena: Izy, dana/u čet stu 19, 2009 10:13 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: čet stu 19, 2009 10:09 am 
član VKH
član VKH

Fala.

Nemam nivomate i u ovom trenutku sam neizmjerno sretan sto ih nemam :)

Inace, to kaj radio nije direktno spojen i kaj se ne moze slusati bez da upogonis pol auta je velika mana ovog auta.
Kaj u Sveckoj rostilji imaju integrirane cd playere, pas mater? Kak da rostljam uz milozvuk Mile Vasica iz auta a da ne spraznim bateriju?

Vrh

PostPostano: čet stu 19, 2009 10:24 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Fala.

Nemam nivomate i u ovom trenutku sam neizmjerno sretan sto ih nemam :)

Inace, to kaj radio nije direktno spojen i kaj se ne moze slusati bez da upogonis pol auta je velika mana ovog auta.
Kaj u Sveckoj rostilji imaju integrirane cd playere, pas mater? Kak da rostljam uz milozvuk Mile Vasica iz auta a da ne spraznim bateriju?
Pustiš ga da prede u leru. :wink: Šveđanima to standard dopušta

Vrh

PostPostano: pet stu 20, 2009 9:45 am 
.
.

Citat:
Fala.
Pa radio se standardno spaja preko kontakt brave bas radi toga da ti se ne moze dogoditi da ga zaboraviš
iskljuciti, pa ti pocucla kukulumator. Na konektoru iza radija postoji stalni plus i plus s kontakt brave, pa
se funkcija dosta lako moze modificirati.

A za akumulator ti je najbolje uzeti metar, izmjeriti dimenzije ovog postoječeg, i pogledaš kaj se u toj dimenziji nudi.
I dobro zapamti s koje strane je plus akumulatora, jer se po Murphy-ju uvijek kupi onaj kontra.

Vrh

PostPostano: pet stu 20, 2009 9:53 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Fala.
Pa radio se standardno spaja preko kontakt brave bas radi toga da ti se ne moze dogoditi da ga zaboraviš
iskljuciti, pa ti pocucla kukulumator. Na konektoru iza radija postoji stalni plus i plus s kontakt brave, pa
se funkcija dosta lako moze modificirati.

A za akumulator ti je najbolje uzeti metar, izmjeriti dimenzije ovog postoječeg, i pogledaš kaj se u toj dimenziji nudi.
I dobro zapamti s koje strane je plus akumulatora, jer se po Murphy-ju uvijek kupi onaj kontra.
E hebiga...taman sam mislil kako mi je amortizer jedina briga a sada si mi stavil bubu u uho sa tim stalnim plusom :shifty:
Kak se cupa radio van?
Eh da, i pregorila mi je ledica na gumbicu za speen control. kak se to mijenja?

Nema kraja mojih pitanja ali kaj mogu kada mi svako malo na pamet padne nekaj kaj ne stima na Volvacu :lol:

Fala :hand:

Vrh

PostPostano: sub stu 21, 2009 10:08 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70 D5
Sad cu i ja glupo pitanje, posto su i meni zadnji amortizeri pri kraju (V70 D5 MY02), a sta su to "nivomati" i kako da provalim da li ih imam. Da nisu to gasno stelujuci amortizeri, jbm ga, ne znam ni sam sta to znaci.

Vrh

PostPostano: sub stu 21, 2009 10:36 am 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Nivomate češ najlakše prepoznati tako da kad auto otraga opteretiš maksimalno on sjedne dole(ili nakon dužeg stajanja,mislim par dana)počneš se voziit i nakon cca 1 km se auto sam podigne na njegovu standardnu visinu.Znači kad amortizeri počnu raditi po grabama i sl.oni "prepumpavaju" ulje da se vrate na tvornički podešenu visinu

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 9 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: