Sada je: pet lip 20, 2025 11:00 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet svi 21, 2009 7:49 pm 

Kad sam bio na servisu stavili su previse ulja u servo i probilo je na cepu nakon nekog vremena. Onda sam otisao do servisa pa su odlili visak ulja, ali je i dalje nakon nekog vremena malo probilo na cepu. Onda sam dobio novi cep (sad dal je novi ili vec prije koristeni ja ne znam) i opet je malo ulja procurilo. Jesam li ja to mozda preforsirao cep (opet) ili je neki drugi problem? Cuje se lagani skljocaj kao da cep preskoci kad ga zatvaram i onda ga jos okrenem koliko ide.
Hvala.

EDIT:

Nasao sam interesantnu raspravu:

http://www.v70xc.com/forums/showthread.php?t=13617" onclick="window.open(this.href);return false;

http://volvoforums.com/forum/showthread.php?t=28933" onclick="window.open(this.href);return false;

a i u moto risu su mi rekli da dodjem po novi rezervoar ako bude jos curilo. Ako je suditi po cijeni na netu taj uzitak dodje 400-500kn pa cu to napraviti jer mi ide na zivce. E da... Ponekad (kad je jako toplo) i vrtim volan polako onda se zna cuti lagano pravilno skripanje (kao da neki zupcanici skripe) u dnu volana.

Vrh

PostPostano: pon lip 01, 2009 10:17 pm 
.
.

Nemamo baš isti auto, ali pretpostavljam da su posudice slične ili iste. Ne treba biti nikakav "škljocaj" prilikom zavrtanja čepa (ako misliš na ono kao na čepu rezervoara za gorivo). Jednostavno, čep se zavrne dok ne osjetiš da (uz razumnu silu) neće dalje. Ako ti nešto škljocne, znači da preskače navoj. Provjeri navoj na posudici za ulje ili na poklopcu. Prije će biti da ti je otišao navoj na posudici nego da imaš dva neispravna čepa.

Vrh

PostPostano: uto lip 02, 2009 10:20 am 

Citat:
. Ako ti nešto škljocne, znači da preskače navoj. Provjeri navoj na posudici za ulje ili na poklopcu. Prije će biti da ti je otišao navoj na posudici nego da imaš dva neispravna čepa.
To sam si i ja nekako mislio mada navoj ne izgleda lose. Nova posudica je stigla skupa sa cepom pa se nadam da ce sada biti ok (sutra je izmjena). Hvala.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: