Sada je: čet lip 19, 2025 11:02 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet sij 16, 2009 12:03 am 
Veteran
Veteran

Bio danas kod Biškupa, odradili servis, dogovorili da bi trebao dizne očistit , i trk za Zagreb.
A u Zg novo iznenađenje. Na ulasku u garažu u City centar one, prvo je nešto zastrugalo tako da sam pomislio da sam otkinio aupuh. Stanem, ali ne drči, sve Ok, krenem dalje, opet nešt struže, i da ću stat, povučem ručnu, kad ono - PUK. Zadnji desni kotač zablokirao i neće nikud.
Uglavnom, 99,9% da se jedna pakna od ručne odljepila i zajašila drugu i tako su zablokirale kotač. Sad je auto fino kod Baotića, jer nismo mogli skinuti disk koji je sad jako zategnut, i toplo se nadam da će oni to rješit.
Ono što me jako ljuti je to što me moj Volvo sa 170tkm, u zadnjih godinu i pol već drugi put ostavo na cesti zbog idijotskih kvarova, kao da FIAT-a vozim. Stvarno sam sad već malo razočaran kvalitetom tih S60 modela. Tim više što su mi Antonio i Nikola potvrdili da su im te pakne dječje bolesti.
Sreća u nesreći je što se to dogodilo pri brzini ljudskog hoda, stvarno ne znam što bi bilo da se to desilo pri 190 - 200.

Vrh

PostPostano: pet sij 16, 2009 8:32 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
i na mom ta rucna ne radi kak treba. :? samo ja je nikad ne koristim pa mi svejedno al kako bilo treba se popravit jer stize tehnicki. :shifty:

Vrh

PostPostano: pet sij 16, 2009 11:27 pm 
Veteran
Veteran

Ma Gonzo, zaboli me što zajebava, to mi nije toliko smetalo, ali meni je točak u vožnji zablokirao i nema više mrdanja.
Šta da mi je zablokirao na auto cesti, a rjetko sam ispod 180?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: