Sada je: sub lip 21, 2025 12:31 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet sij 02, 2009 5:37 pm 

Obzirom da sam novi s Volvačima, imam par pitanja odnosno molbi. Odnedavno sam vlasnik Volva S60 2.4 170ks automatic iz 2005. i dosada je bio servisiran kod Baotića koji se ispostavio kao beskrajno skup. Naravno, više ne idem tamo. I sad ne znam kud bi na servis koji mi dolazi za cca 3000km. Kod Baotića su mi stavljali neki Shell helix ultra, ali ne znam koje gradacije. Isto tako bi (valjda) trebalo promjeniti ulje u getribi. Auto ima 212000km, a ulje ju getribi je mjenjano zadnji puta na 140000km. Dali postoji neka "fuš" varijanta sa preporukom za servis? Molim za pomoć!

Vrh

PostPostano: pet sij 02, 2009 8:09 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Fuš varijanta ti je "nenad" u JASKI,posalji čovjeku pm ili ga nazovi na ---------.On je naš klupski majstor.

A za servise imaš u ZG-u VOLVO-RIS,U Varaždinu A.K. BIŠKUP.Oboje ti daju za članove kluba 15% popusta uz predočenje članske iskaznice.

EDIT by Grim: neno, obrisao sam broj mobitela jer ne znam da li nenad zeli da bude javno vidljiv. Buduci da je svako malo na forumu, svatko mu se moze javiti preko pma.

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: