Sada je: pet lip 20, 2025 6:54 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: LPG
PostPostano: pon ruj 08, 2008 11:39 am 
.
.

Vozi: S40
trebao bih informaciju oko ugradnje plina u auto, naime imam dobru ponudu za ugradnju pa me zanima dal je netko na svog volvača ugrađivao NX GAS uređaj i kako se ponaša ? :D :D :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon ruj 08, 2008 11:58 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Nemam iskustva sa NX GAS-om, ali imam iskustva iz druge ruke (od nekoliko prijatelja i poznanika) koji su se jako opekli sa tzv. "dobrim ponudama".
Išlo se na ugradnju u Vrbovec, Karlovac i sl. mjesta gdje su ugrađivali "povoljnije", pa se išlo na reklamacije i preko 5x, a nekima dan danas plin ne radi kako spada. Ja bih na tvom mjestu dobro razmislio gdje ću i koliko platiti ugradnju plina.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon ruj 08, 2008 12:34 pm 
.
.

Vozi: S40
mislim nije ono povoljno nešto pretjerano al kaj se tiče plačanja i tih stvari se može sa njima dogovorit
To je inače Auto krehula koji već godinama ugrađuje i dosta je hvaljen pa eto neke sitnice
Sistem i ugradnja plinskog uređaja sa cilindričnom bocom iznosi 8.000,00 kuna.(cijena s popustom za gotovinsko plaćanje)
> Na kartice ( AMERICAN I DINERS) nema popusta , pa ugradnja iznosi 9.200,00kuna.
> Nadoplata za bocu umjesto rezervne gume je 500,00 kuna.
> Atest plinskog uređaja nije uračunat u cijenu, a izvršava ga ovlaštena stanica za tehnički pregled.
> Cijena atesta cca... 1.100,00 kuna.
> Sistem koji ugrađujemo je NX GAS, 3 godine garancije uz redovito servisranjen plinskog uređaja svakih 15 000 km ili jednom godišnje.
> Cijena servis plinskog uređaja iznosi od 250,00 kuna do 450,00 kuna.
> Ugradnja plinskog uređaja traje 2 dana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon ruj 08, 2008 1:04 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Ma sve 5, samo se dobro raspitaj prije nego se odlučiš, jer kad im jednom daš auto na ugradnju, onda si u principu osuđen na njih. Samo ti želim reći da ne treba škrtarit na par sto kuna, jer te to kasnije može koštati puno više novaca i ono još važnije, vremena (koje budeš bez auta) i živaca.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: