Sada je: sub svi 10, 2025 4:40 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. 850 2.4, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 5 postova ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: zimski san
PostPostano: sri lip 11, 2008 10:54 pm 
.
.

Vozi: 850 T5
malo smo zaspali a zima tek prošla. :cry:
usput da se ne vračam na prijašnje postove (ljenost traženja) riknuo mi je onaj mali zupčanik na kontrolnoj tabli. onaj mali narančasti , pukla dva zuba.
a tako su mali da ih jedva vidiš , uzmem ono sa čime žene čupaju obrve i uhvatim jedan puknuti zub gledam ja njega i on mene...a tako mali... i odjednom pufff odleti bog zna kamo. uzmem drugi , sad pazim i sa dr. bondom zaljepim ga (uf sam se naje....) al uspijelo je.namijestim ga i čekam al nemam drugi!! dodjem doma i niš mi ne pada napamet šta da stavim za drugi zub.a neda mi se čekati par dana od onog amerikanca (hmm ne sječam se ko je dao adresu al hvala mu)i tako nadjem doma ak znate onu plastiku koja dodje u gumb gdje se pali klima na 850,ispod njega je prozirna plastika koja ulazi unutra u njega i vidi vraga baš mi to treba...noktarica i odsječem mali dio vrha baš kao izgubljeni zub !! izgubio sam zub al vjerujte i vid dok sam to sklepao. zaljepim i drugi zub , pričekam par sati da stisne , probam vrtiti onaj drugi zupčanik koj ide u onaj magnet i vidi vraga vrti!
sastavim i mislim si kako če sve otič u ku... za par sto metara.
eto treči dan i 60 km i radi ko urica.naručim sada drugi za rezervu jer neznam kolko bude trajalo al za sad sve pet.
uff bemti al sam dug... :oops:

Vrh

Naslov: Re: zimski san
PostPostano: čet lip 12, 2008 9:03 am 
član VKH
član VKH

Citat:
eto treči dan i 60 km i radi ko urica.naručim sada drugi za rezervu jer neznam kolko bude trajalo al za sad sve pet.
stvarno dobar poso ;-)

Probao sam i ja ljepit, ali nisam uspio uopće... A, i živci nisu izdržali ;-)

Vrh

Naslov: Re: zimski san
PostPostano: čet lip 12, 2008 10:19 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
malo smo zaspali a zima tek prošla. :cry:
usput da se ne vračam na prijašnje postove (ljenost traženja) riknuo mi je onaj mali zupčanik na kontrolnoj tabli. onaj mali narančasti , pukla dva zuba.
a tako su mali da ih jedva vidiš , uzmem ono sa čime žene čupaju obrve i uhvatim jedan puknuti zub gledam ja njega i on mene...a tako mali... i odjednom pufff odleti bog zna kamo. uzmem drugi , sad pazim i sa dr. bondom zaljepim ga (uf sam se naje....) al uspijelo je.namijestim ga i čekam al nemam drugi!! dodjem doma i niš mi ne pada napamet šta da stavim za drugi zub.a neda mi se čekati par dana od onog amerikanca (hmm ne sječam se ko je dao adresu al hvala mu)i tako nadjem doma ak znate onu plastiku koja dodje u gumb gdje se pali klima na 850,ispod njega je prozirna plastika koja ulazi unutra u njega i vidi vraga baš mi to treba...noktarica i odsječem mali dio vrha baš kao izgubljeni zub !! izgubio sam zub al vjerujte i vid dok sam to sklepao. zaljepim i drugi zub , pričekam par sati da stisne , probam vrtiti onaj drugi zupčanik koj ide u onaj magnet i vidi vraga vrti!
sastavim i mislim si kako če sve otič u ku... za par sto metara.
uff bemti al sam dug... :oops:
Libo te, bar si doktorairao manikuru, pedikuru i stomatologiju. :wink: :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub lip 14, 2008 7:59 am 
.
.

a izgubia san vid zbog tog zuba :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 29, 2008 10:28 pm 
.
.

eto riknuo moj pokus , 40 dana je trajalo a sad sam naručio novi zupčanik , samo da ne putuje 20 dana :shock: :shock:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 5 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: