Sada je: pet kol 01, 2025 1:24 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 55 postova ]  Stranica 1 2 3 4 Sljedeća

Da li želite prijeći u Helios osiguranje?
DA ! 42%  42%  [ 11 ]
NE ! 58%  58%  [ 15 ]
Ukupno glasova: 26
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub ožu 22, 2008 12:30 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: XC60
Dragi članovi,

postoji mogućnost suradnje sa osiguranjem Helios za obavezno osiguranje auti. Sastao sam se s ekipom iz Heliosa u Varaždinu. Ljudi koji su me dočekali bili su ugodni i korektni tj. lijepo fino su rekli sve u glavu bez okolišanja !!!! Ovo je dogovorio naš prijatelj Biškup kojem bi se htio ovim putem zahvaliti :!:

To bi izgledalo ovako, što više auti mi osiguramo kod njih to klub dobije više love!
Imamo svoju šifru pod kojom bi osiguravali auteke (ne samo volvače već i auteke od ženice, ljubavnice i sl.), a o nda bi na kraju određenog perioda mi dobili novčeke.

Ovo je za sada prijedlog pa bih vas zamolio da se izjasnite na anketi tko bi bio voljan prijeći na Helios osiguranje. Molim da u anketi odgovorite iskreno da se nebi brukali i ispadali neozbiljni :!: Što se tiče cijena isti su kao i ostali i nemože se srediti 50% :cry: (odmah da kažem)! Imali bi neke pogodnosti ali bi se to dogovorili naknadno.

NAPOMENA: Ovo još nije dogovoreno ali ako će biti dovoljno zinteresiranih bit će vrlo vjerojatno ostvareno. Kažem vrlo vjerojatno jer se ovaj prijedlog mora prezentirati šefovima u marketingu i male su šanse da se odbije ovakav vid suradnje.

E da, ja sam odmah kod njih napravio policu :lol:
Ako već netko hoće osigurati tutača šifra posrednika je : 404-414-402726

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 1:18 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
odmah u moje vlastito ime, ne. Ja imam osigurane strojeve, zgradu firme, kucu, uradsku opremu I sva vozila u kroaciji, I posto je to cjeli paket imam stanovite pogodnosti koje su mi prirasle srcu ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 1:22 pm 
Veteran
Veteran

plus toga, praksa vani je takva da klub ostvaruje suradnju s osiguravateljem koji clanovima omogucuje dodatni popust u Visini 5-15%, kako gdje, tak da ja ne vidim gdje ce se clanovi naci u svemu tome obzirom da konkretno za njih pojedinacno nema nikakvih pogodnosti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 6:26 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
plus toga, praksa vani je takva da klub ostvaruje suradnju s osiguravateljem koji clanovima omogucuje dodatni popust u Visini 5-15%, kako gdje, tak da ja ne vidim gdje ce se clanovi naci u svemu tome obzirom da konkretno za njih pojedinacno nema nikakvih pogodnosti.
trenutačno nemaju mogućnosti davati takav popust a interes članova je da ako već moraju platiti zašto ne platiti onima koji će jedan dio novaca vratiti u klub, a klub će onda te novce potrošiti na članove (majce, kape roštilji i sl).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 6:50 pm 
Veteran
Veteran

Da li se mozda pricalo o nekim konkretnim brojkama? Meni je vise-manje svejedno gdje cu osigurat auto, a nisam vezan ni za koga emocionalno.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 6:52 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Da li se mozda pricalo o nekim konkretnim brojkama? Meni je vise-manje svejedno gdje cu osigurat auto, a nisam vezan ni za koga emocionalno.
Ista stvar je kod mene. Imam dva auta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 7:12 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
o brojkama ćemo razgovarati kad ću ja imati brojke :idea:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 8:02 pm 
.
.

Citat:
Citat:
o brojkama ćemo razgovarati kad ću ja imati brojke :idea:
Ajde kada budu brojke javite... Budući da ja radim u Allianzu, možda bi mogao i ja nešto iskemijati da budu bolji uvijet... I btw. mi imamo novi cjenik za kasko i uskoro za obvezno po kojima je volvo u najmanje rizičnoj skupini i prema tome je jeftinije osiguranje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 8:51 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
trenutačno nemaju mogućnosti davati takav popust a interes članova je da ako već moraju platiti zašto ne platiti onima koji će jedan dio novaca vratiti u klub, a klub će onda te novce potrošiti na članove (majce, kape roštilji i sl).
Ivane, jel ti radiš za njih ili si zbilja naivac? Sva osiguravajuća društva imaju mogućnosti i mogu davati i daju razne popuste, a pogotovo nekoj grupi koja bi im donjela nekoliko stotina vozila. Ako se ima interesa onda nek klub ide u tom smjeru i kontaktira sve osiguravatelje pa da vidimo šta se može izvući, ali meni se sve čini da je vas 3 koji radite u ime cijelog kluba koji sad broji blizu 100 članova nekako malo, i za iole ozbiljniji nastup bi trebalo malo proširiti krug klupskih volontera, nemrete vi stizat sve a ima puno područja na kojima bi trebalo poraditi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ožu 22, 2008 10:41 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Što se mene tiče ja sam za,meni je sve jedno gdje sam osigurao auto,a ako mogu pridonjet nečime klubu,TU SAM :!: :!:

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned ožu 23, 2008 1:48 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Ja sam za ako mogu prenijeti 50% popusta sa postojeće police osiguranja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned ožu 23, 2008 2:36 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.4 2000.
Citat:
Ja sam za ako mogu prenijeti 50% popusta sa postojeće police osiguranja.
E, to i ja kažem, samo ako se prenosi popust, jer neznam tko bih sad plaćao 100% kad ima već popust od 50%? :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned ožu 23, 2008 3:02 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Pa to ti moraju prenjet obavezno.Jer ako mjenjas osiguravajuću kuću oni ti samo prepisuju podatke,ali ako je ko imao 50% i skrivio nesreću onda mu se skida bonusa ako radi toga oće ko preći drugome,nebu mu prošlo jer su sad sva osiguranja povezana :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon ožu 24, 2008 9:07 am 
..
..

Moja mamica radi za Kvarner Vienna Insurance i Euroherc.Ak neko treba nek se javi... 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 25, 2008 4:32 pm 
Veteran
Veteran

Za klub sve i krvi ak treba dat, imam dva auta i obadva se budu tam osiguravali, jer mi je tak svjedno gdje ak klub ima koristi koji će nam to vratit i vraća, i normalno je da se popust prenosi pa to je sistem automatizma.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 55 postova ]  Stranica 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: