@roberto
1. Bome ja na netu nisam našao ni jednoga dizela ispod 6000 eura
2. Mogu ga slikati, ali sam ga mislio još malo uredit prije prodaje, branik je oderan.
Od ovog se razlikuje samo po svjetlima, i moj nema spojler, ista boja i felge -->
http://www.auti.hr/automobili/showAdver ... ,12,1.html
3. Klima je automatska. Samo plin negdje pusta, danas sam bas bio do servisa, pa su ga napunili sa onom bojom, pa cemo vidjet gdje steka.
4. Auto nije imao sudara, ovo se lakiralo, jer je brat zakačio ono betonsko sranje na parkingu, pa je oderao blatobran, vrata, i ono ispod vratiju... a kako se ogrebotina nakupilo tokom godina, dali smo prelakirat malo više toga (sve osim krova, vrata vozača i onih iza vozača) al to ču sredit sad kad budem sređivao i branik.
Nakon toga sam ga mislio dat na kemijsko čišćenje unutrašnjosti, i poliranje izvana.
5. Jest, odlučio sam za devet godina star auto spustiti kilometražu na 210 000

Da sam spuštao, bila bi na 110-130 tisuća
Malo vise o autu...
Vožen je većinom po autoputu, manje po gradu, otuda i kilometraža.
-Jednom je stao, i to zato sto je pukao remen od alternatora, odnosno nije se pokvario, samo se više nije mogao upalit...
-klima je počela negdje puštati prošlo ljeto, al curi negdje jako malo, jer kad ju napunim plinom radi 2 mjeseca, a onda prođu vrućine, pa mi se neda ić do servisa, sad ću to sredit, jer mi ide na živce ...
to su otprilike svi kvarovi koji su se desili.
Auto je servisiran redovito(zadnji put prije mjesec dana), i sve u ovlaštenim servisima. I registriran je do 04/2009
Što se tiče opreme, kad je auto kupljen bio je najskuplji model(model je 1998, prvi puta registriran u 2 mjesecu 1999), tako da je i imao skoro svu opremu. (fali koža, šiber, putno računalo i maglenke)
Oprema:
-automatska klima
-abs
-2x airbag + 2xSIPS(mislim da se tako zovu, oni zračni jastuci u sicevima...)
-el. podizače svih prozora
-el. retrovizore
-grijani retrovizori
-centralnu bravu sa daljinskim
-el. Zaključavanje stražnjih vrata s mogućnošću otvaranja izvana (ono za djecu)
-alu felge
-priprema za GSM
-stražnja zavjesa za sunce
-volan podesiv po visini
-servo
-volan presvučen kožom
-srednji naslon za ruku
-zimske gume sa čeličnim felgama(kupljene u servisu, tako da imaju volvo plastične ratkape)
-gumeni i obični tepisi, plastična podloga za bunker
-Clarion mp3 radio ukombiniran sa Magnat-om i JBL-om(ovo je jedino naknadnu ubačeno)