'96 2,0 sa 150 tkm i plinom i uredno održavan za 6000 e, u principu nije puno ako nemaš dodatna ulaganja u auto, ako pak imaš ulaganja obavezno ruši cijenu za taj iznos jer svejedno tko če to odraditi - ti kao kupac ili on kao prodavatelj ako ga misli nekom prodati, osobno znam cca 70% 850-ki koje se prodaju na našem tržistu i preko svih oglasnika, jer pratim več oko 2 god svaki dan i znam što se nudi od 850-ki, jer sam za sebe tražio jednu, od 2500 po sve to abnormalnih 7500, dizle nisam gledao, motor je zhvalan 2,5 tdi od audia sa 140 ks, ali u tom autu ne radi čuda, a najvažnije je to da 850 -ku tdi 95/96 nemoš kupiti sa malo km, a generalka za takav motor je malo puno skupa, ako trebaš 850 ku za svaki dan, uzmeš takav sa plinom ili ga naknadno ugradiš, recimo kako je i Zlaya rekao i auto tim-u jer navodno jako dobro rade i sve funkcionira za 5, v70 je facelift 850-ke, farovi + unutrašnjost + vjerojatno još nešto, ali nisam baš upučen jer ih nisam gledao, osim jednog v70R iz '98 u Dubravi za 13 000 eura, no tip je taj auto na kraju prodao svom puncu ! Jedan v70 tdi sam usputno pogledao kod Pogačica sa moš mislit '97 i 165 000 km i nisu ga tamo mogli upaliti - koma i sramota, a kad je primio ima je veču dimnu zavjesu u svim bojama spektra jače nego moja 740-ke nakon prevaljenih više od 1 milje km.
Moja preporuka 850 benzinac jer rade 500 000 k, bez problema sa red, održavanjem naravno, a takva vec cca 12 god star auto gubi godišnje možda 150-200 eura na cijeni, a sad šte se prostora tiče o tome nebih ni pričal je kad prebacis sjedala, staviš madarc i dvoje komotno spavaju u njemu i rade čuda

, mislim da to dovoljno govori o prostoru. U svakom slučaju, odabirom kojeg god volva nečeš pogriješti osim onih modela sa nezahvalnim ''reno'' motorom.
Usput od kuda je ta 850 ka 2,0 sa plinom ?
A o v40 ima vlasnika na forumu pa možeš dobiti info iz I ruke od njih.