Sada je: pet lip 20, 2025 7:49 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet svi 09, 2008 10:54 pm 
..
..

Evo kao šta većina zna prošle godine sam otvorio u 7 mjesecu otvorio topik da kupujem S40 i kupio sam onda u 8 mjesecu V40.Auto je super samo se je pojavio jedan manji problem šta se je svidio i mom ocu i mojoj majki pa na dužim putovanjima kao dobar sin prepuštam im ja svoje vozilo a za zamjenu dobijem Hondu civic iz 91.Pošto je došlo vrijeme da se mjenja ta Honda otac je odlučio da bi isto volva kao i ja samo meni baš ne paše ta ideja(osim da mu skidam djelove) pa mu pokušavam uvalit kakvu S60 ili V70 za 10 000 do 12 000 eura.

Auto se kupuje u 7 ili 8 mjesecu tako da imam vremena da ga obradim pošteno.Najrađe bi da vozi S60 D5(sjedio sam u jednom u Dugoj resi) jer mi se auto sviđa a on preferira dizele.
Tako da bi molio ako je moguće u kratkim crtama da se navedu prednosti i mane S40/V40/V50(iako čisto sumljam da mogu dobit V50) naprema S60/V70.

Hvala na odgovorima

P.S. Ovo su super vijesti za mene,znači da se je V40 iskazala kao odličan auto.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: