Citat:
Citat:
nije nitko spomenuo 150tkm,nego ono što je meni čudo a to je da na S60 nakon 100 000 možeš cijeli prednji kraj mjenjat.
imao sam dosad 10 auta koji su imali od 80 000 do 140 000 i na ni jednom nisam nikad ništa mjenjao.(iznimaka A4 sa špur štangama al to je poznata bolest)
Lupio sam 150.000km napamet. Nije uopce bitno. Htio sam reci da sam vidio Volve sa skoro 400.000km da su izgledali kao iz salona, a bome sam vidio i one sa 60.000 prema kojima je moj mila majka. BTW, S60 T5 ima sportski ovjes serijski, pa vjerujem da je i vise opterecen od ostalih. Moj stari je do sada mijenjao samo jednu sponu (trosak valjda 20e) i to je to. Ovjes kao nov, sad je cca 100.000km (poceo se covjek vozit u zadnje vrijeme haha).
neznam ja koje volve si ti vidio da imaju 400 000 i da im je ovjes ko nov!,, al jedino što ti mogu reć da S60 moje majke koji ima pređenih 86 000 uglavnom autoputa u njemačkoj, ima porozne selene na vilicama i sigurno su kroz sljedećih 10-15tkm za mjenjat.
jedno je sigurno da S60 kvalitetom i robusnosti mehanike nemože ni prismrdit X40 modelima.
dali je tome uzrok veća masa vozila ili fušeraj u fordu?? nebi ti znao odgovorit al jedino OK u toj priči je da dijelovi nisu skupi i ima ih u zamjenskoj izvedbi.

MOJ AUTO JE ALKOHOLIČAR!!