Sada je: čet lip 19, 2025 7:02 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 30 postova ]  Stranica 1 2 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri lis 24, 2007 12:53 pm 

najprije pozdrav svima od mene "novog"
može li mi tko pomoći oko načina pristupa žaruljicama na središnjoj konzoli i zanima me dal postoji kakav način na koji se resetira putno računalo, jer mi trenutno ne pokazuje potrošnju (ni trenutnu ni prosječnu), kilometre koje mogu preći i za temperaturu ulja stalno piše da je hladno.
radi se o modelu s40 iz 97. 2,0 140ks :? :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lis 24, 2007 9:46 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
slika 1

slika 2

slika 3

Evo ti slikica za skidanje, ali sad nisam siguran dali treba skidati i ove dijelove koji su na slici 2 i 3 pa se onda od iza mijenjaju žarulje ili se da doći do njih kad se skine poklopac koji je prikazan na slici 1.... ( nisam to dugo radil, pa se ne sjećam).

Što se tiće putnog kompa, nema tu nikakvih resetiranja, najvjerojatnije ti je pokvaren modul koji se nalazi u km satu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lis 24, 2007 10:26 pm 
.
.

Hebote Kiki ti si kao nekakav server informacija :lol: Kak se kod mene skida kad nemam te proreze etc. oću reć nemrem gurnut šrafciger tam, jedino kroz plastiku da ga nabijem :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lis 24, 2007 10:49 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Hebote Kiki ti si kao nekakav server informacija :lol: Kak se kod mene skida kad nemam te proreze etc. oću reć nemrem gurnut šrafciger tam, jedino kroz plastiku da ga nabijem :lol:
Pa moram to znati inače bi dobil otkaz... :lol:

Izvadi van one kotačiće sa kojima štelaš ventilator/temp./smjer puhanja,, ako ispod toga nema vijaka onda se samo isčupa na način prikazan na najgornjoj slici (samo izbaciš iz postupka te šrafincigere)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lis 24, 2007 10:54 pm 
.
.

Aj mi još molim te reci za šta mi služi onaj kotačiš toplo-hladno ispod prekidača za sva4? :oops: Hebiga prospekt mi na Švedskom!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lis 24, 2007 11:00 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Aj mi još molim te reci za šta mi služi onaj kotačiš toplo-hladno ispod prekidača za sva4? :oops: Hebiga prospekt mi na Švedskom!
Na tome reguliraš dali hočeš da ti na rupe u sredini konzole znači one između kojih je prek. za sva 4 i bočne puše toplo ili hladno dok je uključeno grijanje ( znači, služi za neku vrstu miksanja zraka, jer kad je uključeno da puše samo topli zrak onda je u autu jako suh zrak)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lis 24, 2007 11:04 pm 
.
.

Citat:
Citat:
Na tome reguliraš dali hočeš da ti na rupe u sredini konzole znači one između kojih je prek. za sva 4 i bočne puše toplo ili hladno dok je uključeno grijanje ( znači, služi za neku vrstu miksanja zraka, jer kad je uključeno da puše samo topli zrak onda je u autu jako suh zrak)
Aha, hvala! Malo sam skrenuo sa teme, no na istom je dijelu armature sa lampicama pa se švercam 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lis 24, 2007 11:22 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Žarulje se mijenjaju sa zadnje strane ovog sklopa od klimatizacije (slika 2 od kikija) tako da moraš rastaviti cijelu konzolu, najprije moraš izvaditi radio,pepeljaru i onu malu policu (ako ju imaš). Cijeli posao izgleda kompliciran ali nije, u principu je sve jednostavno napravljeno te za izmjenu treba oko 10-15 min.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 25, 2007 8:52 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
@ KIKIR6; kad smo već kod skidanja i mijenjanja tih lampica koliko se postupak skidanj i rastavljanja razlikuje za PhII modele?
Hvala.
P.S. nije da mi trenutno treba, al eto interesira me.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 25, 2007 10:29 am 
član VKH
član VKH

Citat:
@ KIKIR6; kad smo već kod skidanja i mijenjanja tih lampica koliko se postupak skidanj i rastavljanja razlikuje za PhII modele?
Hvala.
P.S. nije da mi trenutno treba, al eto interesira me.

Slično jedino što netreba skidati ovaj dio od radia, jer su lampice na zad strani panela sa slike 1, znači treba samo izvuči panel i to je to,

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 25, 2007 10:57 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Super su mi te žaruljice, pogotovo cijena po komadu :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 25, 2007 1:43 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Super su mi te žaruljice, pogotovo cijena po komadu :roll:

Bogme,...... uvijek kad me netko pitao za cijenu je bilo :shock: --slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 25, 2007 8:56 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Žaruljica ima u chipoteci, ali su mrvicu manje te treba na njih preseliti onaj "gumeni" dio sa originalnih. Inače koštaju cca 6kn a svijetle kao oriđiđi. Ako netko treba zamijenu nek se javi, radim mukte.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet lis 26, 2007 8:31 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S40 phI-LPG
6kn???kod nas v međimurju to nebreš kupit,možda da al ovim prodavačima se neda to tražit dok donesem stari orig.komad...
koliko je ono cijena???80kn??tak nekak :shock:
najgore da mi treba jedna....kod štelanja jačine ventilacije....

kad smo kod toga....de se može nabavit druga boja osvjetljenja (ak je to moguće)??mislim na sve..od instrument table do zadnje žaruljice....recimo da blješti plavo

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet lis 26, 2007 9:57 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
kad smo kod toga....de se može nabavit druga boja osvjetljenja (ak je to moguće)??mislim na sve..od instrument table do zadnje žaruljice....recimo da blješti plavo
http://www.x40nordic.com/viewtopic.aspx?tid=149484

Slično možeš napraviti i sa osvijetljenjem kontrolne ploče..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 30 postova ]  Stranica 1 2 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: