Sada je: uto tra 29, 2025 9:29 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 06g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 5 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet ruj 27, 2024 9:20 pm 

Vozi: Volvo
Pozdrav,
Zna li netko gdje bi mogao naruciti gumenu brtvu za straznja lijeva vrata. Brtva je montirana na lijevom dijelu vrata i spaja prednja i zadnja vrata (cca pola metra duzine). Model V40 D2 2016.

Sent from my moto g pro using Tapatalk

Vrh

PostPostano: uto lis 01, 2024 1:42 pm 
..
..

Vozi: V60 CC D4, V60 D2
Najbolje ti je da nazoves Baotic ili Moto Ris, das im broj sasije i pricekas da stigne.

Bilo bi super kada bi znao part number, ali siguran sam da ce ti tamo netko pomoci barem na nacin da ti posalje sliku dijelova pa ti vidis koji ti tocno treba.

Ja imam dobro iskustvo sa njima i cesto mi se dogodilo da su novi dijelovi neznatno skuplji ili cak jeftiniji od rabljenih.

Vrh

PostPostano: uto lis 01, 2024 4:30 pm 

Hvala. Ma otisao bi do njih ali sam u Os, a bas mi se i ne isplati za to do Zagreba. Ima dio na Skandixu ali samo je nekakva shema nacrtana pa nisam bas 100% da je taj dio (jos je naziv na engleskom). Svakako bi uzeo novu brtvu. Nema smisla to polovno uzimat jer ce se brzo raspasti kao i ova koja je sad na autu. Nista probam Motorisa pitat jel mogu narucit.

pozdrav

Vrh

PostPostano: uto lis 08, 2024 10:18 pm 

Naruceno-zamijenjeno. ono sto me iznenadilo-ovlasteni skoro duplo jeftiniji od ebaya, amazona i slicnih...

Vrh

PostPostano: čet lis 10, 2024 4:01 pm 
..
..

Vozi: V60 CC D4, V60 D2
Citat:
Naruceno-zamijenjeno. ono sto me iznenadilo-ovlasteni skoro duplo jeftiniji od ebaya, amazona i slicnih...
Upravo to se i meni nekoliko puta dogodilo da je dio u ovlastenom bio jeftiniji od rabljenog, zato sam i napomenuo da probas u ovlastenom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 5 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: