VOLVO KLUB HRVATSKA
http://www.vkh.hr/forum/

Volvo V50
http://www.vkh.hr/forum/viewtopic.php?t=15539
Stranica: 1/1.

Autor/ica:  Ratko_bilje [ sub vel 03, 2024 2:25 pm ]
Naslov:  Volvo V50

Pozdrav!
Prije nekih 2 tjedna išao sam propiriti auto, V50 d2 84kw, uglavnom izgubio je snagu. držim gas do poda ali on ide ravnomjerno uopće ne reagira. odem do majstora izbaci 3 greške, egr ostao otvoren i turbo boost. dogovorim s njim gašenje egr i obavim to, 200 eura. dođem po auto upalim i krenem kući i opet mi se upali safe mod, vratim se njemu nazad on ga spoji na dijagnostiku i opet izbaci nešto za turbo boost position...tako nešto. i da cijelo vrijeme ima upaljenu engine check lampicu.
ostavim ga opet kod njega, čovjek stavi svoju rabljeni električni vakuum ventil, reko možda je do njega i kaže mi da ga vozim par dana s tim da vidi hoće opet paliti safe mod. i drugi dan naravno opet u vožnji engine check i gubitak snage tj safe mod.
ostavim ga jučer 3 puta i on meni kaže da je našao šta je, kaže da je ventil položaja na waste gate i da se vratim danas do njega jer ima prijatelja koji radi samo turbine, auto je sinoć i danas ujutro išao normalno i vukao. odem do njega i oni spoje neki uređaj za mjerenje tog ventila i kaže taj njegov prijatelj da je sve u redu sa ventilom. i onda meni kaže majstor da je vjerojatno u pitanju instalacije i da mu ostavim auto ciujeli tjedan da će on to raskopati i probati naći gdje su žice problem.
danas kad sam odlazio od njega je poništio greške ali auto je opet bez snage.

Autor/ica:  biker [ sub vel 03, 2024 3:37 pm ]
Naslov:  Re: Volvo V50

Ja bih za početak promijenio majstora! Nađi nekoga koji ima original Volvo dijagnostiku i koji se već susretao s Volvom (iako ti nemaš Volvo motor) jer ovaj previše nagađa.

Autor/ica:  Števa 071 [ sub vel 03, 2024 8:36 pm ]
Naslov:  Re: Volvo V50

I ja sam istog mišljena kao i kolega Biker jel taj nema pojma samo nagađa


Sent from my iPhone using Tapatalk

Stranica: 1/1. Vremenska zona: UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/